2010. június 18., péntek

Akarsz leskelődni?

Van kedved egy kicsit a függöny mögé nézni? Igen? Akkor hadd mutassak Neked valamit! Képzeld, hétfőtől vadiúj kollekciók kaphatók a Scrapbook.hu webáruházában! A Kreatív Csapat tagjai már el is készítették alkotásaikat, és most örömmel megmutatok belőlük néhány részletet. Azért csak ennyit, hogy még izgalmasabb legyen a két új kollekció bemutatkozása hétfőn.
A két legeslegfrissebb kollekció, amely nemzetközi szinten is épp az elmúlt hetekben mutatkozott be: a Basic Grey Basics és a Capella készlete.

A Basics mindhárom színben, fehérben, vaníliában és barnában is kapható lesz. Ezt a várva-várt, mintás és egyszínű kraft papírokból álló kollekciót nagyon sokan szeretni fogják. Vagány, természetes, bármilyen témához tökéletes alapot nyújt. Elbírja a kézirajzot, szinte kiabál a színes képekért, hozzávalókért! Nézzünk meg gyorsan néhány részletet a Kreatív Csapat alkotásaiból!



A másik készlet pedig, a Basic Grey varázslatos Capella kollekciója. Lélegzetelállító motívumvilág, finom, elegáns színek és kidolgozás - esküvői oldalakhoz egyszerűen tökéletes. De éppúgy használhatjuk bármilyen érzelmes témához is, csak rajtunk múlik, hogy mire inspirál bennünket ez a szépséges kollekció. Nézzünk a függöny mögé, és kukkantsuk meg a Kreatív Csapat alkotásait, olvassuk el, ők mit mondanak erről a készletről!



Ha tetszettek a lesifotós felvételek, hétfőn várunk a készletek debütálásakor. Akkor fogjuk a galériába is feltölteni a teljes alkotásokat!


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

2 megjegyzés:

Sapimanó írta...

Mind olyan csodaszép!

Viki írta...

Hű, én azt hiszem, a Capellába lettem szerelmes, pont ez kell nekem!!

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink