2013. július 25., csütörtök

Újdonságok a webáruházban meg még itt meg ott

Kedves Olvasóim!
Hosszú kihagyás és standby állapot után, ismét "híreket mondunk" itt, a Scrapbook.hu honlapján.

Az elmúlt másfél hónapban megtöbbszöröződött a Scrapbook.hu Webáruház kínálata. Többszáz (!) új termék került fel a polcokra. Örömmel ajánlom figyelmetekbe a  ragasztókat, a stencileket, a bélyegzőpárnákat, a csillámporokat és csillámos ragasztókat, a washi tape-eket, fabric tape-eket (textiltapaszok), és a textilmatricákat (fabric sticker). A képekre kattintva a Scrapbook Webáruház termékkategóriáihoz juthattok el.





Ezen kívül, közel 200-féle új scrapbook papírral és csillámos kartonnal is bővült a kínálat. Újdonság, hogy ha megtetszik egy teljes papírkészlet, akkor egyben, méghozzá kedvezményes áron is megvásárolhatod azt.


Tudtad, hogy a Scrapbook Webáruházban 23-féle papírkészletből válogathatsz? Kattints az alábbi kategóriára, és nézd meg, hogy tényleg így van! :)

A kis képek a scrapbookpapír kollekciókat jelzik,
a polcon, a képek alatt pedig a kész, kedvezményes áron megvásárolható készleteket
kiemelve is megtalálod.





Facebook felhasználók, figyelem! Íme egy új oldal, amit kedvetekre kedvelhettek, követhettek, lájkolhattok! A novemberben megjelent könyvem hivatalos Facebook oldalát azért hoztam létre, hogy ötleteket adjak számotokra az ajándékba készíthető scrapbook alkotásokkal kapcsolatban. Plusz, háttérinformációkat osszak meg a könyvben szereplő alkotásaimmal kapcsolatban, s az olvasóim pedig letölthető meglepetésekre is számíthatnak!
Kattintsatok ide: Ajándékok Scrapbooktechnikával






Jó böngészést kívánok, szeretettel!
Budaházi Brigitta/Gigi


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

Nincsenek megjegyzések:

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink