2010. március 15., hétfő

Yabo termékek mától a Scrapbook.hu webáruházban

Kedves Olvasóink!

Nagy örömmel jelentjük be, hogy mától a Scrapbook.hu webáruházában is kaphatók a Yabo termékek! Különösen örülünk ennek az együttműködésnek, hiszen Borka az első magyar gyártó aki savmentes scrapbooktermékeket forgalmaz és mi is kapcsolatba kerülhettünk vele! Nagyon büszkén árusítjuk majd kiváló minőségű termékeit! Az alábbi fotó a Petőfi Csarnokban, a Kézműves Kiállításon készült hármunkról:


Néhányan már jól ismeritek a magyar nyelvű betűalbumokat és a többi gyűrűs albumot. De akik még nem, azok kedvéért íme egy rövid ismertető a Yabo albumokról! Kapható nálunk a Filofax album, a Téglalap album, a Mama és Anya betűalbum, valamint a legfrissebb újdonság, mely márciustól kapható, az Anyu album.



Vannak már ilyen minialbumjaid?
Készíts Te is albumot a Yabo termékeiből!
A Scrapbook.hu webáruházában egyúttal minden hozzávalót is megvásárolhatsz.
Az összes Yabo termék megtekintéséhez kattints ide>>


A készletek 1,5 mm vastag savmentes lemezkartonból készült albumlapokat és 2 db 25 mm átmérőjű, nyitható nikkelgyűrűt tartalmaznak. Mindegyik album igazán szép kivitelű, éleiket a gyártás során igényesen legömbölyítették. A gyűrűk segítségével könnyen összállíthatók. Nem hiányozhatnak egy scrapbookos kelléktárából sem! Sav- és ligninmentes alapanyagból készült magyar termékek.


Kellemes böngészést, örömteli alkotást kívánunk!


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

1 megjegyzés:

Merika írta...

Már olyan régóta drukkoltam hogy ez a kapcsolat végre létrejöjjön!!!Sok sikert az együttműködéshez!!!!

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink