2010. március 2., kedd

Klub helyett Kézműves Kiállítás és Vásár

Kedves Olvasóink!

Ezúton is értesítünk mindenkit, hogy a Scrapbook.hu immár negyedik alkalommal mutatkozik be a Petőfi Csarnokban minden évben kétszer megrendezésre kerülő Kézműves Kiállítás és Vásáron.

Szeretettel meghívjuk tehát honlapunk látogatóit, gyertek el, és ismerkedjünk meg személyesen is! A kiállításon nemcsak munkáinkat lehet megtekinteni, hanem közvetlen közelből lehet megszemlélni a webáruház termékeit is. Így, a most debütáló újdonságaink is megvásárolhatók!


XIII. Kézműves Kiállítás és Vásár

2010. március 6-7-én,
Szombaton és Vasárnap 10:00-18:00 között

a Petőfi Csarnokban (Budapest, XIV. ker. Zichy Mihály út 46.)
Szeretettel várunk, gyere el!


Ide kattintva megtekintheted a Kiállítás ismertetőjét (az egyik képen a tavalyi standunk egy részletét is felfedezheted!), itt pedig elolvashatod beszámolónkat egy korábbi kiállításról.

Fontos információk:

  • A Kézműves Kiállítás miatt március hónapban a havonta, rendszeresen megrendezésre kerülő, ingyenes Scrapbook Klub most elmarad.
  • Amennyiben webáruházunkból rendeltél, és személyes átvételt választottál, akkor csomagodat a Kiállítás ideje alatt, összekészítve átveheted!

Végül, pedig, hadd osszunk meg Veletek egy személyes emléket, mely eddig csak egyikünk blogján volt megtekinthető. A fotó a legelső Kézműves Kiállításon készült kettőnkről - barátságunk emlékére, Gigitől Betsie-nek.
Találkozzunk a hétvégén! Szeretettel várunk Téged is!
Szép hetet kívánunk,
Budaházi Brigitta és Hámos Beáta


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

2 megjegyzés:

Ányi írta...

Nagyon szép ez az oldal a sok-sok pecsételt hatású növénnyel!

Janka írta...

csodásszép oldal!!! Kár, hogy nem tudok ott lenni a Pecsában :(

Frissítés kérése

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink