2010. augusztus 25., szerda

Megjelent a Scrapbookozz Velünk magazin III/2 száma!

Kedves Olvasóink!

Örömmel adjuk hírül, hogy ismét megjelent és ingyenesen letölthető a Scrapbookozz Velünk magazin legfrissebb száma. A téma ezúttal a születésnap körül forog, hiszen magazinunk immáron átlépett a második életévébe. Ebből az apropóból most 25 vadonatúj alkotást nézegethettek végig az újság hasábjain, amelyek elsődleges célja az inspiráció.

De nézzük mit kínálunk még:
  • díszítőelemek készítése zsugorkából, Varga Franciska részletes leírása alapján
  • Maya Mist digiben Mounier Noémi kedvenc technikája
  • új rovatunk: Dobjuk fel! - egyik tagunk beküldött oldalát turbóztuk fel (ha Te is szeretnél részt venni a játékban, kattints ide a részletekért>>)
  • régi születésnapok margójára - hogyan dolgozhatjuk fel régi fotóinkat egy albumban?
  • 3 gyorsan és könnyedén elkészíthető születésnapi képeslap részletes l eírása
  • double sided punch tape bemutatása Jóné Fürj Andrea által
  • megtudhatjuk ki lett a Glue Dots kihívás győztesemegszokott és közkedvelt rovataink: a és a Négyen négyféleképpen gyönyörű alkotásokat tartogatnak
  • és ismét Kreatív Próbatétel: ezúttal a legemlékezetesebb születésnapot kell megörökítenünk, a nyeremény ezúttal is egy 3000Ft-ot érő kupon
Ha még nem olvastad, töltsd le most a magazint>> (a letöltéshez be kell jelentkezned)

Egyúttal szeretnénk megköszönni mindenki részvételét a nagysikerű Scrapbook Napközinken. Nagy örömünkre szolgált, hogy együtt alkothattunk, a jó hangulat és az elkészült rengeteg alkotás számunkra azt igazolta, hogy szívesen vettétek ezt a kezdeményezésünket. Köszönjük nektek mindazt a támogatást, amit számunkra nyújtottatok - és reméljük Ti is jól éreztétek magatokat! Az alábbi képek azt igazolják, hogy igen!

Ahogy kértétek, lesz még ilyen - egyelőre a minitanfolyamokat visszük tovább: kéthetente pénteken délután egy-egy projektet készítünk el közösen. Ennek részleteivel hamarosan megismerkedhettek és a regisztráció is elindul.

Ha pedig kíváncsi vagy a Glue Dots nyeremény átadására, látogass vissza hamarosan a blogunkra, hogy ezt is elmesélhessük képekben!

Szép napot kívánok az egész csapat nevében:
Kovácsné Hámos Beáta/Betsie


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

Nincsenek megjegyzések:

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink