2010. augusztus 26., csütörtök

Átadtuk a Glue Dots nyereménycsomagot

Kedves Olvasóink!

A 2010. júliusában meghirdetett Glue Dots: Ragadós kihívás 2010. augusztus 15-én lezárult (a kihívás határidejét az érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítottuk), legújabb e-magazinunkban pedig győztest hirdettünk.

A Glue Dots által felajánlott nyereménycsomagot a Scrapbook.hu Kreatív Csapatának pártatlan szavazása eredményeképpen Rika kapta, Szeder című alkotásáért.

Örömmel osztjuk meg blogunk olvasóival is a hírt, hogy a kihívás győztesének a tegnapi napon eljuttattuk nyereményét. Nagy meglepetésünkre Rika is készült nekünk egy kis ajándékkal, méghozzá egy-egy üveggel az oldalon bemutatott szederdzsemből! Nahát, ez milyen figyelmes kedvesség volt Tőled! Köszönjük, Rika! Erről a kedves történetről egy kis képes beszámolót is készítettünk. Íme:




Még egyszer gratulálunk Rikának!
Kérünk, hogy ha még nem tetted meg, kattints ide és gratulálj Te is Rikának az oldalához!


Köszönjük minden résztvevőnek a kihívásra beküldött oldalakat. Egytől egyig szépséges alkotások születtek. Mindenki gondos és alapos munkát végzett, amelyeket nem győztünk csodálni, s emellett, nem mellékesen olyan jó volt így ismét megtudni egymásról valamit... legalább is egy maszatos és ragacsos élményéről. Tessék készülni a folytatásra, mert (pszt!) októberben ismét Glue Dots-os kihívás várható - hasonló nyereménnyel!! ;)


Szép napot kívánok az egész csapat nevében!
Szeretettel:
Budaházi Brigitta/Gigi


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

4 megjegyzés:

DAnett írta...

De jó volt olvasni ezt a bejegyzést! Itt is gratulálnék Rikának a szenzációs oldalához!Annyira jók a fotók Rólatok, és micsoda meglepi! Biztosan nagyon-nagyon fincsi az a szeder levár :D

kreatívhit írta...

A huszonnégyes fogat tényleg jókat maszatolt...Természetesen itt is ott grat a győztesének.

Tinci írta...

Gratulálok a nyertesnek! Minden pályamunka igényes és csodaszép!

Rika írta...

Köszönöm én is itt is még egyszer! Már alig várom, hogy kipróbáljam az ajándékokat! Érdemes volt veletek játszani, jövök máskor is :-))

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink