2008. augusztus 20., szerda

Lezárult a júliusi kreatív próbtétel - megszületett a nyertes!

Kedves Olvasóink!

Ma este 8 órakor lezárult a szavazás, véget ért júliusi kihívásunk és megszületett a nyertes. Köszönjük a csodaszép összeállításokat és a 150 szavazatot, amely ez alatt a négy nap alatt befutott hozzánk! A szoros küzdelemből Linsey Kréta című duplaoldala került ki nyertesként. A nyertes munkát, ahogy ígértük következő számunkban is közzétesszük. Készítőjének ezúton is és e-mailben is gratulálunk, nyereményét postán küldjük el számára, illetve ha az újdonságként bevezetett digitális nyeremény mellett dönt, akkor nyereményét akár azonnal le is töltheti számítógépére.

Ma van az a nap, amikor kibővítjük a múlt havi pályázatra beküldött scrapbook oldalakkal is az Olvasói galériát. Jó nézelődést kívánunk hozzá!

Végül, ezúton emlékeztetünk minden Kedves Olvasót, hogy 2008. augusztus 25-én újabb cikkekkel, tippekkel, trükkökkel, lépésről-lépésre bemutatott oldalakkal, letölthető freebiek-kel hamarosan megjelenik a Scrapbookozz velünk legújabb száma! Ezúton az esküvő témákörét járjuk körbe scrapbook-os szemmel!

Várunk vissza jövő hétfőn, hogy letölthesd magazinunkat és elmondhasd véleményedet!

Baráti üdvözlettel:
Gigi, Betsie és Feri


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gratulálok, nagyon szép volt :)

Névtelen írta...

Gratulálok a nyertesnek!
Nagyon örülök, hogy bejuthattam az 5 közé, és köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott.
Tinci

Linsey írta...

Köszönöm!
S gratulálok minden résztvevőnek!

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink