2008. szeptember 20., szombat

Gratulálunk nyertesünknek!

Kedves Olvasóink!

Ma este 8 órakor lezárult a szavazás, nagyon köszönjük a voksokat! A szavazatok alapján az augusztusi Scrapbookozz velünk kreatív próbatétel győztese a "Trükkös tükrös" c. oldal készítője: Mónika lett! Nagy örömmel gratulálunk negyedik nyertesünknek!

A nyertes munkát, ahogy eddig is tettük, most is részletesen bemutatjuk majd soron következő számunkban. Készítőjét e-mailben értesítetjük, nyereményét, választása szerint postán vagy e-mailben küldjük el számára.

Ma van az a nap, amikor ismét kibővítettük a múlt havi pályázatra beküldött scrapbook oldalakkal is az Olvasói galériát. Gyere és nézd végig alaposan, ismét gyönyörű oldalakkal gazdagodtunk! :)

A nézegetés közben, talán észreveszi majd a figyelmes szemlélő, hogy újítás történt a galéria elrendezésében: lecsökkent a galéria oldalainak száma. Nem, nem kell megijedni, senkinek az oldalát nem hagytuk ki, csupán átrendeztük. Mostantól kezdve minden próbatételre beküldött pályázat egy oldalon szerepel majd. Úgy gondoltuk, így könnyebben áttekinthetők a hasonló témájú oldalak.

Végül, ezúton emlékeztetünk minden Kedves Olvasót arra, hogy 2008. szeptember 29-én újabb cikkekkel, tippekkel, trükkökkel, lépésről-lépésre bemutatott oldalakkal, színtanos cikkel, letölthető freebiek-kel, és újabb meglepetésvendéggel jelenik meg a Scrapbookozz velünk legújabb száma! Ha már Te is várod az új e-magazint, várunk vissza, hogy letölthesd saját példányodat!

Baráti üdvözlettel:
Gigi, Betsie és Feri


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

Nincsenek megjegyzések:

Frissítés kérése

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink