2008. november 28., péntek

Gratulálunk mindkét nyertesünknek!

Kedves Olvasóink!

Legutóbbi kreatív próbatételünknek két győztese is született: szoros küzdelemben végül Szabina és Linsey oldala is ugyanannyi szavazatot szerzett, így most, ország-világ előtt, örömmel tesszük közzé a hírt, hogy a Scrapbookozz velünk 2008. novemberi számában meghirdetett Készüljünk a karácsonyra c. kreatív próbatételünk győztese, izgalmas versenyben

Szabina: Karácsony című oldala és

Linsey: Első karácsony című oldala lett

****** GRATULÁLUNK, LINSEYNEK ÉS SZABINÁNAK! ****


Nyerteseink ismét a hagyományos és a digitális nyereménycsomag közül választhattak. A nyertes munkáit, ahogy eddig is tettük, most is részletesen bemutatjuk majd soron következő számunkban.

Ma ismét kibővítettük a múlt havi pályázatra beküldött scrapbook oldalakkal is az Olvasói galériát, sőt felkerültek a legutóbbi magazinban megjelent alkotások is. Gyertek és nézzétek végig alaposan!

Az alábbi linkekre, vagy itt a blogon, jobbra fent, az Olvasóink munkái c. menüpontra kattintva már kezdhetitek is!Nagyon köszönjük minden pályázó munkáját és az izgalmas szavazást is!
Baráti üdvözlettel:
Gigi, Betsie és Feri


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

4 megjegyzés:

Izzie írta...

Gratulálok a győzteseknek!

Kolibri írta...

Gratulálok a győzteseknek! :)

Szeretném a szerkesztőket felkérni, hogy vegyenek részt a kipécézős játékban, és osszanak meg az olvasóikkal 7 érdekességet a munkájukkal, vagy önmagukkal kapcsolatban! :)
További részletek a blogomon!:)

pavelancsika írta...

Kukucs!
(Már oly régen kukucskáltam :) vagyis szoktam, de nem irtam ide)
Csak jelzem mennyire izgulok.

hangaszal írta...

most kezdem csak a digitális scrapbook-ozást, nem tudom, hogy milyen programmal/szoftverrel lehet (illetve van-e ingyenes scrapbook softwer).

ha tudtok, segítsetek :
hangaszal@gmail.com

köszi: hangaági

Frissítés kérése

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink