2009. január 25., vasárnap

Gratulálunk győztesünknek! + Új pályázati feltételek előzetes

Kedves Olvasóink!

Örömmel tesszük közzé a hírt, hogy a Scrapbookozz velünk 2008. decemberi számában meghirdetett kreatív próbatételünk győztese, izgalmas versenyben


Ivi: Karácsonyi falidísz


alkotása lett.


****** GRATULÁLUNK! ****



Nyertesünk ismét a magazinban és itt a blogon már ismertetett hagyományos scrapbook nyereménycsomag és a digitális nyereménycsomag közül választhat. A nyertes munkáját, ahogy eddig is tettük, most is részletesen bemutatjuk majd soron következő számunkban.
Rekordszámú részvétellel történt a szavazás. Eddig még egyetlenegyszer sem érkezett be hozzánk 382 szavazat, köszönjük a nagy érdeklődést, kedves olvasóink.

Most jött el azonban az a pillanat, hogy búcsút mondjunk a Scrapbookozz velünk Kreatív Próbatétel pályázataira történő szavazás e formájának. Azért, hogy a továbbiakban még tisztább lehessen a verseny, a szavazás módját megváltoztatjuk és a következő E-magazinban (február elején) meghirdetésre kerülő kihívásra már csak a Scrapbook.hu regisztrált olvasói szavazhatnak majd, egyetlen alkotásra, kihívásonként egyetlen alkalommal.

2009-től kezdve, (tehát már erre, a legutóbbi pályázatra beküldött) pályázataitokat részletesen a honlapunkon lehet majd megnézni külön galériában - és újdonságként kommentálni is! A galériát már létrehoztuk, a tesztelése folyik, a megnyitását itt a blogunkon tesszük közzé, pontosan úgy, ahogy ezt a videóban is ígértük.

Nagy örömünkre szolgál, hogy fokozottan nő az érdeklődés, már kommentárok formájában is a honlap megnyitásának dátumát illetően.

Azért nem siettünk eddig sem a gyors megnyitással, mert a legjobbnál alább nem adjuk. Az a célunk, hogy megnyitáskor csak annyi legyen a "gondotok", kedves olvasóink, hogy elégedetten hátradőltök és élvezitek amire már ennyit vártatok.

Aki pedig a legelsők között szeretne értesülni a megnyitásról percre pontosan, az a jobb fenti linken kérhet egy Értesítést e-mail frissítésekről.


Rendszeres pályázóink, barátaink és régi ismerőseink pedig, kérjük ne aggódjanak, ők szintén a legeslegelsők között kapnak majd e-mailt! Ez csak természetes! :)

Nagyon köszönjük még egyszer minden pályázónk munkáját és az izgalmas szavazást is!
Baráti üdvözlettel:
Gigi, Betsie és Feri


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

3 megjegyzés:

Timcso írta...

Gratulálok Ivi, igazán különleges, ötletes és szép alkotással nyertél!:)

Tinci írta...

Gratulálok a nyertesnek!
Már annyira, de annyira várom a kezdést!!!!!

csuti írta...

Gratulálok Ivinek! Nagyon várom a kezdést:-)

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink