2009. január 14., szerda

Hírek és érdekességek a Scrapbookozz Velünk házatájáról

Kedves Olvasóink!
Bár már két hete tapossuk az újabb esztendőt - mégis eddig szótlanok voltunk itt, a blogon. Ezért engedjétek meg, hogy most, kicsit megkésve kívánjunk nektek BOLDOG ÚJ ÉVET! Mai bejegyzésünk néhány meglepetést, érdekességet - és talán amit már vártatok: instrukciókat tartalmaz a jelenleg érvényben lévő (SV 8. számában meghirdetett) Kreatív Próbatételről.

Még tavaly év végén kapott szerkesztőségünk egy felkérést Noémitől, melynek lényege, hogy egy játék keretében áruljunk el a magazinról 7 érdekességet. Ezt most egy scrapbook oldalba sűrítve nyújtjuk át Nektek, íme:

Reméljük találtatok benne olyat, amit eddig esetleg nem is sejtettetek és információul szolgált.

Előző számunkban közzétett kreatív próbatételünk feladata: a magazin freebie-jének egyikét - vagy mindkettőt - felhasználva egy scrapbook oldal készítése. Az alábbi készletet/idézetet a magazinban található linkről tudjátok letölteni.

Várjuk pályázataitokat 2009. január 20-án este 8 óráig a megszokott scrapbookozzvelunk KUKAC yahoo.com e-mail címre. Január 21-én közzétesszük az 5 továbbjutó oldalt és indulhat a szavazás. A blogolvasók döntése alapján kerül ki a győztes, akinek nyereménye egy általunk összeállított nyereménycsomag.

Egy darab spirálozott scrapbook album, három darab 30,5×30,5cm-es DCWV albumpapír és egy kommentárok írására szolgáló akril bélyegzőkészlet.
A digitális scrapbook hívei választhatják a digitális nyereményt is - ebben az esetben egy általuk bármely webáruházból kiválasztott digitális scrapbook készletet nyernek.

A mai napra tartogatott másik meglepetésünk, hogy a Scrapbookozz Velünk e-magazin 2009. évi első száma egy dupla januári-februári szám lesz, amely felöleli a farsang és a valentin-nap témaköreit, valamint ahogy ígértük kitérünk a textilek- és a varrás alkalmazására scrapbook oldalakon - és persze a receptgyűjtési- és tárolási ötletek sem maradhatnak el. Várunk vissza hamarosan, hogy letölthesd ezt a vadonatúj, dupla számot!

Sok szeretettel:
Gigi, Betsie és Feri

TIPP: Ha nem szeretnél lemaradni a blog frissítéseiről, kérj e-mail értesítést a jobb sávban!

A scrapbook oldal elkészítéséhez felhasználtuk: Weeds&Wildflowers Delightful papír, Sausan Designs Altered Artistry Pressed Flowers és Needful Things Book1, cellux: Gigi, pecsét, zsineg: W&W Just Earthy elements, font: Abscissa.


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

2 megjegyzés:

Linsey írta...

Sziasztok!
Nagyon tetszik a 7 tényes oldal, nekem mondott újakat:)Remek a kivitelezés is! Várom nagyon az új számot!

Timcso írta...

Kíváncsian várom az új számot és a scrapbook.hu indulását is!!:)

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink