2009. augusztus 1., szombat

Bővült a Kreatív Csapat, új freebie-k és néhány technikai információ

Kedves Olvasóink,
Három fontos hírrel szeretnék megörveztetni mindenkit!


Bővül a Kreatív Csapat
Először is, a három közül az egyik legfontosabb: a Scrapbook.hu és egyben a Scrapbookozz velünk e-magazin Kreatív Csapata a mai nappal két régi-új taggal bővült. Július 31-én lejárt Somogyi Janka és Korsós Szabina, azaz Janka és Sabee próbatagsága - de természetesen nem válunk meg Tőlük! Megkértük őket, hogy maradjanak és nagy örömünkre mindketten csatlakoztak hozzánk, ezért Augusztus elsejétől állandó csapattagokká váltak. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy Janka és Szabi lenyűgöző alkotásaikkal és rokonszenves személyiségükkel tovább erősíti csapatunkat.

Szépséges galériájukat az alábbi linken tekintheti meg az, aki még nem ismerné őket:



Új freebie készletek
A második hírünk, hogy a két régi-új arc, Janka és Sabee, nem kisebb dologgal indítja Kreatív Csapattagságát, mint egy vadiúj digitális scrapbook készlettel, s mindezt freebie formájában! A barátságról készülő oldalakhoz kiválóan használható Friends Forever c. készletükkel közösen szeretnék meglepni honlapunk látogatói táborát. A freebie (regisztrált tagjaink számára) letölthető az előnézeti kép alatti linkről.



Szintén a héten jelent meg másik freebie készletünk, a Sunfruits Kit Freebie, mely a Sunfruits blogroll része. A freebie (regisztrált tagjaink számára) letölthető az előnézeti kép alatti linkről.



A blogroll további állomásai ide kattintva megtekinthetők>>


Technikai információk

Harmadik hírünk sem kisebb horderejű az előbbiekénél: Honlapunk néhány hónapja átállt egy technikai domain címre, melyről kiváló IT mindenesünknek köszönhetően az elmúlt éjszaka sikeresen visszaálltunk. Honlapunk ezután ismét a régi helyén, a scrapbook.hu domaincímen üzemel - ugyanakkor a scrapbookozzvelunk.hu domainről is elérhető.

Az átállás nem érintette a tagság belépés kódjait, a jelszavakat, a személyes galériákat - ezek megmaradtak. A korábbi e-magazinokban megjelentetett freebie letöltési linkek szintén működnek, egy apró dologra kell csupán figyelnünk: az átállás miatt, előfordulhat, hogy csak úgy tudjuk letölteni az ingyenes készleteket, ha nem a magazinban lévő linkre kattintunk, hanem az elérési útvonalukat közvetlenül írjuk be a böngészőnk parancssorába (manuálisan begépeljük).

Hosszú bejegyzésünk végén mindenkinek további szép nyarat kívánunk, sok emléket, élményt, s, hogy gyönyörű scrapbook oldalak születhessenek! Pszt, és még egy hír: Már csak kb. 10 nap és jövünk a megújult e-magazinnal is! Hűha! ;)

Szeretettel üdvözlök mindenkit
a Scrapbook.hu csapata nevében


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

1 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Itt is nagyon örömködök ennek!!! :))

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink