2010. október 5., kedd

Kedvenc oldalaim szeptemberben

Kedves Olvasóink!

Szeretnénk egy új sorozattal meglepni Benneteket itt a Scrapbook.hu blogján. Ezentúl minden hónapban a kreatív csapat egy-egy tagja be fogja mutatni azokat az oldalakat, amelyeket a legszebbnek, legérdekesebbnek talált az adott időszakban. A válogatásban szerepelnek digitális, hagyományos, hibrid alkotások és képeslapok is.


Elsőként én választhattam a szeptemberi képek közül.

Szrjudit: I'm a butterfly.
Gyönyörűen maszkolt, festői oldal. Mély tartalommal, mely továbbgondolásra készteti az embert. Csodásak a színei!


Altalena: Unique - Egyedi.
Nemcsak a címe, maga az oldal is különleges. Remek kompozíció, megnyugtató, barátságos színvilág, erő és gyengédség egyidőben. Tökéletes összhang minden tekintetben:


Juma: A perc nyugalma
A fotó már önmagában is rendkívül kifejező. Ehhez már nem is kell sokat hozzátenni: egy kis overlay, apró dísz, egy idézet... No, meg a bölcsesség és tudás, ami akkor válik láthatóvá, ha alaposabban szemügyre vesszük.


Izzie: Sleepy
Egy hagyományos oldal, amely első pillantásra mintha nem is kézi munka lenne. Annyira tökéletes. A tiszta fehér felület, a fotó, körberakva apró elemekkel, a festékszórás és maszkolás mind-mind teljes harmóniában. Tisztaság, nyugalom, egy gyönyörű pillanat az örökkévalóságnak.


Rika: Mi lesz a program?
Ez egy hibrid oldal, digitális és hagyományos technikák ötvözete. Fergeteges a hangulata, remek a témaválasztás, igazi élmény-oldal egy vidám kirándulásról. A sok fotó és szín ellenére sem túlzsúfolt, amely az áttekinthető elrendezésnek és gondos tervezésnek köszönhető.


Totyi: Képeslap születésnapra
Romantikus stílusú, régi időket idéző, kézi készítésű képeslap. Sok-sok tökéletes apró részlet, tintázás, csipkék, finom kivitelezés és praktikus forma.


Merika: Ajándékdoboz.
Csodaszép példa arra, hogyan lehet hétköznapi tárgyakat újjávarázsolni.


Nézzetek be Ti is galériánkba, ahová naponta érkeznek a szebbnél-szebb alkotások! Ha egy kép megtetszik, hozzáadhatjátok kedvenceitekhez, hogy később is gyönyörködhessetek benne.

Hétről-hétre megnyitjuk témánkat a Scrapbook.hu hivatalos játékai fórumon belül "A hét oldala" címmel, amelyben Ti is megmutathatjátok, hogy a héten mely scrapbook oldalakat találtátok a legszebbnek.

Szeretettel váruk Benneteket!

Thurzó Katalin (Rainbow)


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

1 megjegyzés:

Rika írta...

Ó, köszönöm Kata! Jó érzés így viszontlátni az oldalamat. Azért nem bízom el magamat, mert nem volt túl nagy választék hibridből :-D

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink