2010. november 1., hétfő

Kedvenc oldalaim októberben

Ebben a hónapban én választhattam ki a kedvenceimet. Megmondom őszintén, nem volt könnyű dolgom. Szokás szerint, nem is sikerült kategóriánként egyet választanom, mert annyi szép oldalt töltöttetek fel.

Képeslapok

Totyi Karácsonyi képeslapja teljesen elvarázsolt. Nemcsak érdekes formájával hívta fel magára a figyelmet, hanem olyan papírválasztásával is, amely nem kimondottan a téli oldalakhoz van kitalálva.


Digitális scrapbook oldalak

Altalena Angel or Devil c. oldala hipnotikus erővel bír. Bámulatra méltó, ahogy ezt a sötét színű készletet kezeli, hisz maga az alkotás egyáltalán nem hat ránk nyomasztóan, sőt...

Kriszta Oldal Krystynek c. alkotása egyszerűségével fogott meg. Nem tagadom, szívemhez közel állnak az ilyen jellegű minimál oldalak. Tetszik benne, hogy emellé az egyszerű elrendezés mellé erőteljesebb színeket használt.

Ez az oldal számomra a hónap nagy kedvence. Nagyon szeretem Krysty játékos, mégis nőiesen finom stílusát. Az a fajta kellem és lágyság van benne, ami belőlem teljesen hiányzik :) A Pink címet viselő oldalon természetesen Fannit, gyönyörű kislányát láthatjuk.


Hagyományos scrapbook

Ssüünnii Édes kisfiam c. alkotása szintén egy magával ragadó darab, igazi élményoldal. A gyönyörű, hasábokba rendezett szöveg szép alapot ad a fotónak és az egyszerű díszítésnek. Tudtátok, hogy a holdacska valójában egy minidiszket rejt, rajta egy Cserháti-dallal? Imádom!


A következőnek Tina Dupla nő c. alkotását emelném ki. Már eleve a fotó ötlete is szenzációs, amit egy pazar virágkompozícióval is feldobott. Az egésznek igazi királylányos-glamouros hangulata van :)


Végül, de nem utolsósorban Sapimanó zAvarban c. oldalát mutatom meg Nektek. Nagyon tetszik rajta a kivágott papírok egymásra rétegzése, a virágkavalkád és a misztezés.


+1 Mondhatni, lapzártakor futott be ez az oldal. Merika Dj Andris c. oldala minden ízében imádnivaló. Erika csodásan oldotta meg, hogy ebben a színkavalkádban is minden figyelem a fotóra essen. Nagyon bejön ez a festett, körberajzolt, látszólag kaotikus stílus, ahol a végén minden a helyére kerül.


Remélem, nektek is tetszettek a kiemelt oldalak. Ha szeretnétek megmutatni a TI kedvenceiteket, ebben a fórumban megtehetitek.

Szép napot mindenkinek!

Janka


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

5 megjegyzés:

kreatívhit írta...

Szemet gyönyörködtető alkotások.

Merika írta...

Köszönöm Janka, és a többi valóban szuper alkotás!

Kriszta (hozak) írta...

Köszönöm Janka.

Sapimanó írta...

Óh! Most kukkantottam be a blogba és mit látok? Janka nagyon szépen köszönöm :)

Névtelen írta...

Csak ma fedeztem fel, hogy az én oldalam is itt van:)
Köszi-köszi Janka!!!!

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink