2011. április 7., csütörtök

Szavazz Te is a scrapbookos vállalkozó anyukákra!

Kedves Olvasóink!

Van egy verseny, ami már második alkalommal kerül megrendezésre Magyarországon. Az év ANYAvállalata, a vállalkozó anyukák versenye. Idén két olyan anyuka is indul, akik a scrapbookozáshoz kötődő vállalkozás működtetése kapcsán pályáztak. Szarvas Bori, a Yabo termékek gyártója, illetve jómagam, Budaházi Brigitta a Scrapbook.hu működtetőjeként. Szeretnénk megkérni Téged is, segíts szavazatoddal bennünket! A fotónk alatti szavazógombra kattintva eljuthatsz a verseny weboldalára, ahol bemutatkozásunkat olvashatod. A bemutatkozásunk alatt találhatsz egy "Tetszik" gombot, erre kattintva adhatod le szavazatodat. Ha szimpatikus amit olvastál rólunk, és Facebook felhasználó vagy, ezt rögtön megteheted.

Kis eséllyel indulunk a fődíjért, ezért nem tekintjük egymást vetélytársnak. Persze, jó lenne valamelyikünknek megnyerni, hogy a profiktól megtanulhassuk, hogyan kell jól csinálni édesanyaként a vállalkozósdit. A versenyen való indulással főként az volt a célunk, hogy felkeltsük azok figyelmét, akik még nem hallottak az albumkészítésről. Szavazatoddal hozzájárulhatsz ehhez a törekvésünkhöz. Mivel egyébként is partnerként dolgozunk, ezért is fogtunk most össze ebben a híradásban. Kérünk, szavazz mindkettőnkre! Előre is köszönjük! 

Borka és Gigi

Szarvas BoriBudaházi Brigitta
vállalkozás vállalkozás

Rajtunk kívül még két másik anyuka,  Nágel Zsuzsi és Barczáné Görgei Bea is szintén scrapbookosok, de ők más profilú vállalkozással pályáztak. Nézd meg az ő bemutatkozásukat is!


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

3 megjegyzés:

teebolya írta...

Szavaztam mindkettőtökre!!! Sok sikert a versenyhez!!!!

Eszter Schlakker írta...

Szavaztam én is! Hajrá-hajrá!

Budaházi Brigitta írta...

Köszönjük szépen! :)

Frissítés kérése

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink