2011. május 3., kedd

Májusi pontgyűjtő kihívás!

Ma indult legújabb pontgyűjtő kihívásunk a Scrapbook.hu Fórumon, három vadonatúj Freebie-vel! Regisztrált tagunk vagy? Töltsd le őket, és vegyél részt a kihíváson!
Hagyományos és digitális alkotásokat egyaránt várunk!



A kihívás címe: Anya és gyermek

A feladat: Vajon mi a közös az alábbi szógyűjteményben: gyermek, leánygyermek, fiúgyermek, kislány, kisfiú, nagylány, nagyfiú, unoka, anyuka, édesanya, mama, nagymama, dédi, dédnagymama? Az, hogy mi mindannyian akik ezen az oldalon alkotunk, bizonyára ránk illik az imént felsorolt főnevek egyike.
Legyen ez a galéria a szüleink, nagyszüleink, dédszüleink iránt érzett szeretetünket kifejező oldalak gyűjteménye, vagy ha már mi vagyunk szülők, foglaljuk oldalba a gyermekeink iránt érzett érzelmeinket! Alkossatok tehát olyan scrapbook oldalakat, vagy minialbumot, aminek a témája az anyaság, vagy a gyermekek által érzett szeretet. Akár mi vagyunk ezek a gyermekek, akár a szülők.


Lássuk, hogy vadonatúj csapattagjaink közül Ági és Brigi mit készített erre a kihívásra!





A pontgyűjtő kihívás szabályait és
a Kreatív Csapat további ötletadó alkotásait
megtalálhatod, ha ide kattintasz!



____________________________________________
Honlapunkon minden hónapban pontgyűjtő kihívást indítunk, melynek lényege, hogy ha részt veszel a kihívásban, azaz a határidőig feltöltöd a kihívás feltételeinek megfelelő scrapbook oldaladat, letöltheted a kihíváson való részvételért járó virtuális "matricát". Ezután gyűjts össze 10 db "matricát", küldd be, s kapsz egy 1.500,- Ft-os kupont, amit a Scrapbook.hu webáruházában válthatsz be vásárlásod alkalmából. Itt olvashatsz erről bővebben.


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

Nincsenek megjegyzések:

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink