2012. március 12., hétfő

Scrapbook.hu KészletKlub játék!

Kedves Olvasóink!

Fontos dolgok vannak készülőben házunk táján. A egyik újításunk a rövidesen induló Scrapbook.hu KészletKlub lesz! Ha van kedved játszani, akkor most lehetőséget adunk rá, hogy megnyerd az első ilyen termékcsomagot! De miről is van szó? Rögtön elmondom!

Mint azt bizonyára már Te is tapasztaltad, három éves fennállásunk ünneplése kapcsán 10 kérdést feltettünk a Scrapbook.hu Facebook profilján. Talán Te is részt vettél a felmérésben? Ennek igazán örülünk! Akkor bizonyára emlékszel a Scrapbook Kit Klubbal kapcsolatos kérdésünkre is?

Mi ez a Scrapbook.hu KészletKlub?

Külföldi scrapbook honlapokról (sőt volt már ilyen magyar kezdeményezés is!) már ismerős lehet, de azok számára, akik még nem hallottak róla, röviden bemutatjuk ebben a bejegyzésben, mi a lényege a készletkluboknak. Utána pedig jöjjön a játék!
Forrás: Google.com "scrapbook kit club" kulcsszó találati lista


A készletklubokban egy scrapbookban jártas személy vagy csapat összeállít vegyesen scrapbook alapanyagokból és eszközökből egy termékcsomagot, amit aztán esetenként vagy előfizetéses rendszerben meg lehet vásárolni. A termékcsomagban szuperklassz, trendi termékeket találhatunk, ezáltal hozzájuthatunk olyan termékekhez, amelyek talán elkerülték volna a figyelmünket, vagy más úton nem juthattunk volna hozzájuk. Kattints ide, és nézd meg, hogy külföldön hogyan néz ki egy ilyen készletklub! Nos, mi ugyanilyet kínálunk Neked a Scrapbook.hu honlapon, ezért neveztük el Scrapbook.hu KészletKlubnak!

A Scrapbook.hu KészletKlub lényege

  • nálunk a Scrapbook.hu Kreatív Csapata (KCS) fogja havonta összeállítani a scrapbook alapanyagokból és eszközökből álló exkluzív csomagot, amit megvásárolhatsz.
  • trendi, változatos és profi inspirációs felhasználásokat találhatsz a KCS-től, amint felkerül a készlet a webáruházba
  • nő az otthoni scrapbook kincsestárad hónapról-hónapra
  • ugyanakkor anyagi határt is szabhatsz ezzel a "vágyaidnak". Így meglesz a lelki nyugalmad, hogy nem költesz egy vagyont egyszerre a hobbidra, hanem havi lebontásban annyit, amennyit amúgy is engedélyeznél magadnak.
  • az inspirációk egy részét oktató DVD-n is közzétesszük. A DVD leírásokat, videókat és terméklistákat tartalmaz, és külön lehet majd megvásárolni, a csomagtól függetlenül.
Szeretnénk egy játékra hívni! Az alábbi linken találhatsz egy kérdőívet a Scrapbook.hu KészletKlubjával kapcsolatban, amelyre 2012.03.16. 24:00 óráig várjuk visszajelzésedet! Azok között, akik válaszolnak kérdőívünkre eddig a határidőig és megadják e-mail címüket, kisorsoljuk az első készletet!
Van kedved nyerni? Kattints a linkre!

Scrapbook.hu KészletKlub Kérdőív
{Frissítés: A játékon való részvétel lezárult}


Várjuk a Te válaszaidat is!


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

Nincsenek megjegyzések:

Frissítés kérése

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink