Blinkie


Facebook

Scrapbook.hu on Facebook

2012. szeptember 18., kedd

Új, otthon végezhető scrapbook tanfolyam

Kedves Olvasóink!

Aki már Hírlevélolvasónk, az már értesült arról, hogy októberben ismét egy otthon végezhető scrapbook tanfolyamot indítunk. Az online tanfolyamok lényege, hogy otthonodban ülve, saját tempódban haladva, elkészíthetsz egy scrapbook albumot, amelyet közben vagy utólag feltölthetsz fényképekkel. Így a tanfolyam végére összeáll egy komplett album.

Maga a tanfolyam a Scrapbook.hu Fórumának felületén zajlik. A tanfolyam megvásárlásával ugyanis hozzáférést kapsz egy zárt fórumhoz, ahol 2012. október 15-től folyamatosan feltöltésre kerülnek a Kedvenc Pillanatok Online Tanfolyam egyes leckéi, melyek alkalmanként videóleckét is tartalmaznak. A tanfolyami résztvevők egy kis közösséget alkotva inspirálják és lelkesítik egymást a folyamatos haladásra. A tanfolyam vezetője, aki ezúttal Hutás-Tóth Diána lesz (akit Dido néven ismerhetünk a Scrapbook.hu Kreatív Csapatából), segítséget nyújt az alkotáshoz.

Ezen a tanfolyamon, a most divatos mixed media technikához  kerülhetsz közelebb. Lássunk néhány oldalt a készülő albumból!



Az Online tanfolyamon való részvételt, amely egy 6.900 Ft értékű termékcsomagot is tartalmaz (ebből készítheted el a tanfolyamvezető által összeállított minta-albumot a saját fényképeiddel), megvásárolhatod a Scrapbook.hu webáruházában.  Sőt, 2012. szeptember 19. (holnap) éjfélig 10% kedvezménnyel. ;)

Csatlakozz a résztvevőkhöz Te is! Próbáld ki magad ebben a technikában, amit Dia olyan klasszul művel!
Ő rá a garancia, hogy Neked is sikerülhet. Ha már készítettél néhány hagyományos oldalt vagy minialbumot, tégy egy kirándulást a mixed media technikában! Ha digitális scrapbookos vagy és ismered a Dido Designs munkáit, tudhatod, hogy profi alkotóról van szó, aki most kilépett a virtuális térből, és a hagyományos technikában is megmutatja, mit tud - sőt, ellesheted a titkait is. Várunk Téged is!

Az osztálylétszám jelenleg 35 fő. Benne vagy?

Bővebb információkat a tanfolyam információs oldalán találhatsz, itt.

Szeretettel üdvözöllek
a Kreatív Csapat nevében is:
Budaházi Brigitta


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

Nincsenek megjegyzések:

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink