2008. június 16., hétfő

Kreatív próbatétel 2008. május. Indul a szavazás!

Kedves Olvasóink!

Hihetetlenül izgalmas volt az elmúlt három hét! Naponta érkeztek a szebbnél szebb munkák a Scrapbookozz velünk legelső számában meghirdetett Kreatív Próbatételre!
Köszönjük gyönyörű scrapbook oldalakat, a lelkes részvételt! Leírni is csodálatos, de olvasni is az: 22 pályamű érkezett, sőt néhányatok két munkát is beküldött!

A szerkesztőség hosszas tanakodás után meghozta a nehéz döntést. Kiválasztottunk 5 oldalt, amely közül közösen szavazzuk meg, kié legyen a meghirdetett nyeremény!

A kihívásban továbbjutók tehát a következők:

Kolibri: Élni tudni kell



ivi: Ajtódísz



Hana: Ma van MA



Jó Andi: 3 az 1-ben



Didó: Ha boldog akarsz lenni...



Néhány perc múlva kezdődik a szavazás! Kérünk Benneteket, adjátok le szavazatotokat, kié legyen a Scrapbookozz velünk legelső kihívásának nyereménye! A szavazás ma

2008. június 16. délelőtt 10:30-tól 2008. június 20. 20:00 óráig tart.


A nyertest e-mailben értesítjük, nevét és munkáját a kiírtaknak megfelelően itt a blogon is közzétesszük, és bekerül a legújabb lapszámunkba, aminek várható megjelenési ideje:

2008. június 23. hétfő



Még egy dolog! Mivel olyan nehéz volt döntenünk, és szeretnénk minden munkát megmutatni mindenkinek, mert NAGYON büszkék vagyunk rájuk, úgy döntöttünk, hogy nyitunk egy mini galériát Olvasóink munkáiból. Ennek megjelenése várhatóan a jövő hét eleje. Tehát látogassatok vissza néhány napon belül, hogy egyben láthassátok az összes oldalt.

A versennyel vagy bármivel kapcsolatban várjuk visszajelzéseiteket itt a blogon! Ne fukarkodjatok! Örülünk minden gondolatnak!

Még egyszer köszönjük a munkáitokat!
Baráti üdvözlettel:
Gigi és Betsie


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

1 megjegyzés:

szrjudit írta...

Nagyon jók lettek mind, nehéz választani! :)

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink