2008. június 20., péntek

Újítások oldalunkon

Kedves Olvasóink!

Ez a hétvége csupa izgalmat hoz számunkra! Péntek este lezárult a szavazás, számos újítást vezetünk be, és hétfőn pedig itt az újabb e-magazin! No, de vegyük sorba egyenként, mi mindennek lehet örülni:

Köszönjük a rekordszámú szavazatot, amely ez alatt a négy nap alatt befutott hozzánk!Izgalmas volt a verseny, mert még az utolsó félórában is érkeztek szavazatok. A szavazatok alapján a májusi Scrapbookozz velünk kreatív próbatétel győztese DIDÓ! A nyertes munkát, ahogy ígértük következő számunkban is közzétesszük. Készítőjének ezúton is és e-mailben is gratulálunk, nyereményét postán küldjük el számára.

A honlap első számú újítása, hogy bevezetjük a mini-értesítőket. Ahogy azt a gyakorlott blogolvasók már megszokhatták, más oldalakon is lehetőség van arra, hogy ha az ember nem szeretne lemaradni egy blog legújabb bejegyzéseiről, akkor regisztrálhat egy úgynevezett e-mail értesítőre. Ez a lehetőség már a Scrapbookozz velünk olvasói számára is rendelkezésre áll. Aki szeretne feliratkozni, annak nincs más dolga, mint a jobb oldali sávban a "Frissítés kérése e-mailben" felirat alá kattintani, beírni az e-mail címét, és garantáltan nem fog lemaradni egy blogbejegyzésünkről sem a jövőben.

De a hétvége nagy meglepetése még csak most következik:
Ahogy korábban már írtunk erről, hihetetlenül megörültünk annak, hogy ilyen nagy számban érkeztek hozzánk pályaművek! Nagyon büszkék vagyunk mindegyikre, mert csodálatos összeállítások születtek. Szeretnénk minden beérkezett munkát megmutatni, ezért úgy döntöttünk, hogy nyitunk egy minigalériát Olvasóink munkáiból.
A minigaléria a Scrapbookozz velünk e-magazin honlapjának része lesz. Folyamatosan dolgozunk a fejlesztésén. Egyelőre ezt a részt tudjuk megmutatni. Reméljük, tetszeni fog!

Az olvasói minigaléria ide kattintva, illetve a jobb oldali sávban az "Olvasóink munkái" menüpontra kattintva érhető el! Kellemes böngészést kívánunk!

S, végül, amire már mindannyian várunk: 2008. június 23-án újabb cikkekkel, tippekkel, trükkökkel, lépésről-lépésre bemutatott oldalakkal, letölthető freebie-kkel, és két meglepetésvendéggel hamarosan megjelenik a Scrapbookozz velünk legújabb száma!

Téged is várunk vissza hétfőn!

Baráti üdvözlettel:
Gigi és Betsie


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

Nincsenek megjegyzések:

Frissítés kérése

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink