2008. június 10., kedd

Gyakran Ismételt Kérdések 2.

Mit jelent a Kreatív Próbatétel?
A Kreatív Próbatétel lényege, hogy aki vállalkozik rá és belemegy a játékba, kipróbálhatja magát, hogy képes-e bizonyos mértékű ösztönzés hatására vagy irányítás mellett is alkotni. Ez az ösztönzés vagy irányítás sokféle lehet: a kihívók megadhatnak egy témát, egy színösszeállítást, egy-egy kötelezően felhasználandó háttérpapír vagy kiegészítő-típust. Ilyenkor az a legélvezetesebb a kihívásban, hogy akik részt vesznek egy ilyen próbatételen, egyedileg értelmezik a szabályokat, ezért egyénenként különböző, de egy-két dologban mégis ugyanolyan művek születnek.

A Kreatív Próbatétel tehát tulajdonképpen az, amit kihívásként is szokás hívni?
Igen. Mi is használjuk ezt a kifejezést, mert magát az ötletet a külföldi scrapbook honlapokról és újságokból vettük át. Az angol nyelvű oldalakon pedig challenge-nek hívják, ami kihívást, próbatételt jelent.

Ki küldhet be pályázatot?
Bárki nevezését szívesen vesszük és örömmel fogadjuk.

Mit jelent maga a pályázat?
Készíts el egy vagy több, hagyományos vagy digitális technikával elkészített scrapbook oldalt oly módon, hogy felhasználod a Scrapbookozz Velünk aktuális számában található Letölthető freebie készletet.

Csak egy oldallal pályázhatok?
Nem. Egy pályázó több művet is beküldhet.

A kétoldalas összeállítások külön-külön lesznek értékelve?
Nem. A kétoldalas összeállítások egy oldalnak számítanak.

Milyen formátumban adhatom be a pályázatot?
Mentsd el .jpg képként.

Mi a teendőm ezután?
Küldd el az elkészített oldalt a scrapbookozzvelunk@yahoo.com e-mail címre az oldalhoz felhasznált hozzávalók felsorolásával!

Bármikor beküldhetem a pályázatomat?
Azok a pályázatok vesznek részt a Kreatív Próbatétel nyereményéért folyó versenyben, akik az adott naptári hónapban meghirdetett kihívást KÖVETŐ hónap 15-éig elküldték számunkra a fenti e-mail címre az elkészített oldalukat/oldalaikat.
Természetesen, ezen felül is kíváncsiak vagyunk munkáitokra, tehát bátran küldjétek be hozzánk alkotásaitokat!

Hogyan történik a pályázat elbírálása?
A beérkezett scrapbook oldalakat a Scrapbookozz Velünk szerkesztői csapata áttekinti, és kiválaszt 5 munkát azok közül. Majd ezeket az oldalakat megjelenteti itt a magazin blogján, az adott hónap 16-án. Ezután erre az 5 munkára a látogatók szavazhatnak. A legjobbnak ítélt munka bekerül a magazin következő számába.

Hogyan történik a szavazás?
A szavazás a blogspot rendszerén keresztül történik, minden hónap 16-a és 20-a között. Titkosított, névtelen szavazás formájában. Minden látogató csak egyszer szavazhat. A verseny állását a szavazást követően lehet csak megtekinteni. Aki már szavazott, az a személy, minden visszatérő látogatása alkalmával láthatja a szavazás aktuális állapotát.

Mi történik azzal, aki nyer?
A nyertest e-mailben értesítjük. Neve és maga a nyertes mű közlésre kerül a magazin következő számában. Nyereményét elektronikus termék esetén e-mailben, tárgynyeremény esetén postán továbbítjuk.

Nem szeretném, ha az oldalam megjelenne az újságban. Mit tegyek?
A pályázat benyújtása alkalmával nyilatkozni kell arról, hogy az oldal készítője hozzájárul-e ahhoz, hogy oldalát a magazinban megjelentessük vagy sem. A nyilatkozatot tiszteletben tartjuk és az abban foglaltak szerint járunk el. Amennyiben a pályázó nem nyilatkozik, akkor azt beleegyezésnek vesszük és az oldal megjelenik az újságban.


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

Nincsenek megjegyzések:

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink