Blinkie


Facebook

Scrapbook.hu on Facebook

2008. október 13., hétfő

Sikeres volt a bemutatkozásunk a Kreatív Hobbi Kiállításon

Kedves Olvasóink!

Múlt hét végén kiléptünk a nyilvánosság elé, és megtörtént a Scrapbookozz velünk e-magazin hivatalos bemutatkozása a X. Kreatív Hobbi Kiállításon és Vásáron, a Petőfi Csarnokban. Ezzel a néhány képpel (amelyet a hét folyamán továbbiakkal bővítünk) szeretnénk átadni azt az élményt, amelyet mi, mint lelkes, de izgatott kiállítók megéltünk.


Az asztalunk a nagy terem egyik kiemelt pontján, a főbejárattal szemben volt. Boldogan és örömteli szívvel mondhatjuk, folyamatos volt az érdeklődés nálunk. Nagy örömmel vettük ismerős és ismeretlen, régi-új olvasóink személyes látogatásait, amelyet ezúttal is köszönünk, igazán feldobott minket! Nem kevésbé örültünk viszont azon érdeklődőknek sem, akiket a kiállított scrapbook alkotásaink vonzottak oda asztalunkhoz, mivel így személyes beszélgetések keretében tudtuk megosztani gondolatainkat arról, hogy mi-mindent jelenthet az albumkészítés a művelői számára. Micsoda örömet, érzelmi gazdagságot, kreativitást, változatosságot hozhat az ember életébe. A tőlünk távozók, miután átlapozták az újság bemutató példányait, szórólapunkkal kezükben, szinte kivétel nélkül mosolytól sugárzó arccal távoztak. Örömteli szívvel láttuk, hogy sikerült átadnunk mindazt, amit fontosnak tartottunk elmondani.

Bemutathattuk, hogy magazinunk maximális támogatást és segítséget kíván nyújtani nemcsak azok számára, akik már művelik, hanem azok számára is, akik még csak most ismerkednek az albumkészítés fortélyaival. Elmondhattuk, hogy ingyenes, havonta megjelenő magazinunk magyar nyelven érhető el, amelyben az inspiráló írásokkal és összeállításokkal, lépésről-lépésre bemutatott alkotásokkal, eszközhasználati tanácsainkkal, rendszeres próbatételeinkkel és letölthető scrapbook hozzávalóinkkal folyamatosan látjuk el e hobbitevékenység lelkes követőit. Célunk a scrapbook magyarországi elterjesztése. Azért is állunk élére ennek a folyamatnak, mert személyes életünkben tapasztaltuk, micsoda változások történhetnek belül és kívül, ha a scrapbooking életünk részévé válik.

A folyamatos érdeklődés és a pozitív visszajelzések számunkra azt igazolták vissza, jól gondoljuk, hogy a scrapbook magyarországi elterjedése nem várat majd sokáig magára, mert az emberek befogadóak rá. Jó volt látni, hogy a fiatalság képviselői, a tinédzserek, a kisgyermekes szülőpárok, a középkorú (majdnem) nagymamák és az idősebb, sokat megélt emberek éppúgy fontosnak tartják azokat az értékeket, amit kifejezhetünk a scrapbooking művelésén keresztül.

Örülünk, hogy részt vehettünk ezen a kiállításon, hogy nyilvános bemutatkozásunkat ilyen érdeklődés kísérte.

Baráti üdvözlettel:
Gigi, Betsie és Feri


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

10 megjegyzés:

Linsey írta...

Hű, ez igen! Örülök, hogy ilyen jól sikerült. A pólótok is csúcs!:D

pavelancsika írta...

Örülök, hogy jól sikerült. :) Várom a további fotókat is!

todido írta...

őszintén örülök, hogy jól sikerült, olyan jó nézni a képeket, csak úgy ragyogtok!! szuper!!!! ez a lényeg...:D

Kata írta...

Szuperjó! Nagyon örülök a sikernek! Még sok-sok ilyet kívánok! :-))

Mounier Noémi - Kolibri írta...

Szuper volt az egész!!! Nagyon örülök Nektek és a sikereiteknek is!!! :)

Izabella Szabó írta...

Szívből örülök a sikereteknek!:))További sok sikert kívánok a munkátokhoz!

Tina írta...

Jó volt látni Benneteket (ott is, újra:-)) és örülök, hogy ilyen jól sikerült minden! És nagyszerű volt végre "megsimogatni a műveiteket"!!;-)

Andi írta...

Büszke vagyok Rátok!!! Profi az egész, a póló, a munkák amiket magatokkal vittetek...
Nagyon jó látni az igazi örömöt az arco(to)kon! Maxigratulaaaa!!!!! :)

Noncsi írta...

Nagyon örülök, hogy jól sikerült. Én sajnos lemaradtam róla, amit nagyon bánok. Mikor lesz legközelebb?

Mesi írta...

Nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült! Gratulálok, hajrá és csak így tovább, talán a legközelebbire már én is el tudok látogatni! Szívesen megismernélek Benneteket személyesen is, és olyan jó lehet kézbevenni, megsimogatni a kész műveket! Ha már Pesten lakom, meglesz ez is! Addig is minden jót, sok sikert és minél több lelkes scrapper-társat kívánok nektek!

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink