Blinkie


Facebook

Scrapbook.hu on Facebook

2008. október 15., szerda

Ma 20:00 órakor ér véget a "Ragyogó ősz" próbatétel

Kedves Olvasóink!

Szikrázóan ragyog az őszi napsugár, lehet menni ki a szabadba délutánonként és hétvégén kirándulni, gyűjteni a faleveleket, a gesztenyét.. és az őszi élményeket. Csupa fényképezésre váró téma, megörökítésre váró alkalom - scrapbook oldalba foglalható ÉLETélmény! :)

Ehavi kihívásunk témája: "Ragyogó ősz". A feladat most is hasonló az eddigiekhez. Az újságban található linkekről letölthető ingyenes scrapbook hozzávalók valamelyikét kell felhasználni a beküldendő pályázathoz. Most Budaházi Brigitta klasszikus idézetén kívül Krissz kinyomtatható (tehát hagyományos scrapbookozáshoz is használható) őszi minikészletét is felhasználhatjuk.

Örömmel láttuk, hogy ismét sokan kaptak kedvet a pályázáshoz. Már 12 csodaszép oldal érkezett. Ma 20:00 óráig várjuk a scrapbook összeállításokat ebben a témában, tehát ha eddig még nem jött az ihlet, még van egy kis idő, hogy megjöjjön és elkészüljön. :)


A nyeremény pedig igazán ígéretes!

Hagyományos ajándék választása esetén:

Polyshrink/zsugorfólia: A/4 tejfehér, opálfehér, áttetsző
Transzfermatrica (rub-on): Leaf Accents 2 Gold Transzfermatrica (rub-on): Mr. And Mrs. Scarecrow
Stancolt filc levélfüzér: 1,8 m
Dekorgombok: Dress it up Fall Collection Autumn Treasures
Sanding Block/csiszolókocka: 2,5x2,5x9,5 cm
Az ajándékok együttes értéke: 2.490,- Ft


Digitális ajándék választása esetén:
A digitális nyereményt a nyertes maga választhatja egy általa kedvelt digitális scrapbook kiegészítőket árusító honlapról 2.000,- Ft értékben. A nyeremény kiválasztása után szerkesztői csapatunk intézkedik annak megvásárlásáról, a nyertes pedig kap egy felhasználó nevet és jelszót, amelynek segítségével közvetlenül a honlap webáruházából letöltheti a választott nyereményt – egyenesen a számítógépére – és már használhatja is azt szebbnél szebb oldalak készítésére.


Holnap 11:00 órától indul a szavazás a legjobb munkára!

Szép, napfényes délutánt kívánunk!
Baráti üdvözlettel:
Gigi, Betsie és Feri


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

Nincsenek megjegyzések:

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink