Blinkie


Facebook

Scrapbook.hu on Facebook

2008. október 16., csütörtök

Indul a szavazás az októberi kreatív próbatétel továbbjutóira

Kedves Olvasóink!

A tegnap esti hosszú szerkesztői beszélgetés keretében meghoztuk nem könnyű döntésünket az októberi kreatív próbatételünkre érkezett továbbjutó pályázatokról. A mezőny elég erős volt ismét, láthatjátok majd Ti is az Olvasói galéria kibővítésekor, október 20-án.

Ezúttal az aktuális évszak, a Ragyogó ősz volt az inspirációnk alapja. Mindig nehéz a dolgunk, mert mindig sok szép közül kell választunk. De azért élvezzük, nagyon! :)

Hadd áruljak el néhány kulisszatitkot a szavazásról:
Most is, mint mindig, a továbbjutók kiválasztásakor szem előtt tartottuk az elrendezést, a harmóniát, a hangulatot, az összhangot, a kivitelezés gondosságát, de volt, akinél a fénykép vagy a kommentár nyomott többet a latba, vagy a finom színek, és, hogy milyen összbenyomás alakult ki bennünk. Mindig hárman szavazunk, egyszerre több munkát jelölünk meg, így vannak olyan oldalak, amelyek egyből bekerülnek az első körbe, mert mindhármunktól kapnak szavazatot. Ezután részletesen kielemezzük a két-két szavazatot kapott alkotásokat, de olyan is van, hogy egyikünk egyedülálló szavazata és érvelése győzi meg a többieket egy-egy scrapbook összeállítás bekerülésről. :)

Örülünk, hogy ismét sok pályázat érkezett hozzánk, szám szerint 14. Voltak, akik most először pályáztak nálunk, őket külön is köszöntjük! Tudjuk, hogy még "időn túl" is számíthatunk újabbakra amitől szintén nagyon boldogok vagyunk.
Köszönjük mindannyiótok munkáját! Bátorítjuk azokat, akik még vacillálnak, csatlakozzatok, hadd bővüljön csillogó galériánk! :)

És, most, bár talán már rég legörgettétek és megnéztétek, szeretnénk bemutatni, mely munkákra lehet az elkövetkezendő 5 napban szavazni:

Az arborétumban


Ősztündér


Oly sok minden (2)


Oly sok minden... (1)


Ősz


A fenti oldalakra a jobb oldalon lehet szavazni. Izgatottan várjuk, ezúttal ki lesz a nyertes, kié lesz a nyeremény?

A szavazást
2008. október 20-án 20:00 órakor
zárjuk le.

Az olvasói galériát még aznap este kibővítjük és megtekinthetőek lesznek az eddig beküldött pályaművek. Várjuk szavazataitokat, és várunk Benneteket, látogassatok vissza néhány napon belül.

Még egyszer nagyon köszönjük a munkáitokat!

Baráti üdvözlettel:
Gigi, Betsie és Feri


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

1 megjegyzés:

krisssz írta...

Sziasztok!
De jó látni a képeket:) nálam is indul egy kihívás.
Szia!

A http://halado.cewe-fotokonyv.hu/ oldalán a legújabb freebievel egy kihívás is indul. A pontos infókat az oldalon megtalálod. Ha feltöltesz képet , nyerhetsz egy ajándék kupont, amivel ingyen csináltathatsz egy fotókönyvet a Cewénél.
Ha érdekel, nézd meg az oldalt, szeretettel várlak:))

Remélem, jöttök:))

krisssz

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink