2008. május 28., szerda

Köszönjük Nektek!


Kedves Olvasóink!

Köszönjük a magazin lelkes fogadtatását, a sok-sok pozitív és örömteli visszajelzést, e-maileket, bátorító sorokat, valamint a kihívásra érkezett első pályázatot is!!! Újongással fogadtuk mindet! Hű, ez az újság igazán jó móka lesz így Veletek, már látjuk! :)

Nagyon köszönjük azoknak is a segítségét, akik felhívták a figyelmünket néhány olyan apróságra, amit hasznos lehet tudniuk másoknak is.

Magazinunkat folyamatosan igyekszünk úgy bővíteni, alakítani, hogy méginkább örömeteket leljétek benne. Ezért, első lépésként, holnap beindítjuk a Gyakran Ismételt Kérdések részt, ahol rendszeresen megválaszoljuk majd azokat a felvetéseket, amelyek az újsággal, a cikkekkel, a kihívásokkal kapcsolatban felmerülnek.

Szintén a visszajelzések alapján döntöttünk úgy, hogy nyitunk egy képgalériát a magazinban szereplő scrapbook oldalak számára, ahol minden összeállítás teljes képernyőméretben megtekinthető lesz. Ennek beindítására az elkövetkezendő napokban számíthattok.

Többen jeleztétek, hogy szívesen részt vesztek majd a bemutató számban meghirdetett kihíváson. Ennek nagyon örültünk! Izgatottan várjuk összeállításaitokat a srapbookozzvelunk@yahoo.com e-mail címre!

Baráti üdvözlettel:
Gigi és Betsie


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

Nincsenek megjegyzések:

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink