2008. november 8., szombat

Megjelent az SV 7. száma!

Kedves Olvasóink!

Szeretettel nyújtjuk át számotokra a Scrapbookozz velünk e-magazin várva-várt hetedik számát. A boltokban már lázasan díszítik a kirakatokat, mindent kezd átitatni az izgalom és a legszebb ünnepünkre való készülődés hangulata. Mi sem akartunk kimaradni ebből, sem lemaradni ezzel a szép témával, hiszen rengeteg scrapbookozni való témát kínál.

Ízelítő a tartalomból:
A hónap témája: Készüljünk a karácsonyra

Olvass és alkoss:
Készüljünk a karácsonyra - Csempésszük be otthonunkba a karácsony hangulatát! Karácsonyra várva - Adventi, karácsonyváró album elkészítése Fotótéma-javaslatok advent idejére Milyen témájú fényképeket készítsünk karácsony közeledtével?

Lépésről lépésre:
Címfeliratok készítése 2. - Különleges betűtípusok használata Mire jó a hődomborítás? 1. - Bevezetés az új technikába Két karácsonyi képeslap - Készítsük el saját kezűen üdvözlőlapjainkat scrapbook alapanyagokból

Tippek és trükkök:
Karácsonyi családfa készítése - Hibrid díszek a fenyőfára Stancolt papírmotívumok - Bemutatjuk milyen változatosan felhasználhatók Szalagok és Zsinegek 5. - Képeslapkészítés szalagdíszekkel

Színvonal:
A karácsony színei Alkalmazzuk az eddig tanultakat az ünnepi alkotásainkon. Extra:

Bemutatkozik legújabb vendégünk, László Noémi, azaz Kolibri

Ingyenes freebie mellékleteink a következők:
Kolibri: Karácsonyi Kit és Budaházi Brigitta: Klasszikus idézetek 4.


Továbbá, magazinunk 17. oldala tartalmaz egy Ajándékkupont is, amellyel olvasóink kedvezményesen vásárolhatnak!

A Scrapbookozz velünk 7. száma letölthető innen>>

Kellemes olvasgatást, örömmel teli készülődést, jó scrapbookozást kívánunk!
Baráti üdvözlettel:
Gigi, Betsie és Feri


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

9 megjegyzés:

pavelancsika írta...

Kösziiii :)

Katica írta...

Köszi lányok.
Az idézetet leszedtem..a kit sajnos nekem nem jó...nem tudom miért :(

Hámos Beáta (betsie) írta...

Kedves Katica!
A kit-et ismételten letöltöttem, kicsomagoltam, nekem semmi gondot nem jelzett, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, ha számodra továbbra sem működne: scrapbookozzvelunk kukac yahoo.com
Köszönöm!

szrjudit írta...

Szuper lett az új szám, tiszta karácsonyi lázban égek! Nagyon szuper az új készlet is, és az idézet is! Tuti, hogy hamarosan alkotok belőle :)

millu írta...

Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Nekem az utolsó pár hónapban nem sikerül letöltenem semmit a magazinból,így kihívásokon sem tudok részt venni.Megnyitja a magazint a program,de ahol a link van,nem tudok kattintani,csak a kéz marad ,nem lehet csinálni semmit a az olvasáson kívül,pedig ez a program van fennt nekünk is.Valami ötlet?Már kezd nagyon bosszantani a dolog,hogy mi lehet a bibi.Köszi a segítséget.

Hámos Beáta (betsie) írta...

Szia Millu!
Ha a magazin utolsó oldalán a linken tartod vagy mozgatod a 'kezet', akkor át fog változni és tudsz vele kattintani és meg fogod tudni nyitni a linket. Ha mégsem működne, akkor pedig a linket egyszerűen beírod a böngésződre és egyből azon az oldalon találod magad, ahonnan a freebie-ket le lehet tölteni.
Még az Acrobat Reader-ed frissítése is szükséges lehet, ezt pedig ugyanott tudod megtenni, ahonnan a magazint letöltöd - alatta van egy ilyen opció. Kérlek írd meg, hogy sikerrel jártál-e!

Klári írta...

Szia Lányok!
Nagyon klassz a magazin, nekem semmi gondom nem volt a letöltéssel, melyet köszönettel vettem. Készitettem is egy oldalt, de nem tudom elég-e, ha csak a linkjét irom ide, vagy feltölteni is ide kell? Talán még belefér a határidőbe, ha nem jó helyre tettem!
Itt van: http://www.scrap.hu/galleryposts.php?imageid=4501

Kérlek, ha nem jó igy válaszoljatok!

Hámos Beáta (betsie) írta...

Kedves Klári,
kérjük az oldaladat küldd el a scrapbookozzvelunk@yahoo.com e-mail címre, a hozzávalók felsorolásával együtt.
A kreatív próbatételről és az elkészült oldal beküldéséről még többet megtudhatsz az alábbi linken:
http://scrapbookozzvelunk.blogspot.com/2008/06/gyakran-ismtelt-krdsek-2.html

Köszönjük:
Betsie

ilgya írta...

Én is letöltöttem ezt a készletet,mint kezdő próbálkozás,most csináltam ilyet először. Olyan kérdésem lenne,hogyha ki szeretném tenni a blogomba a "művet" ,elég ha címhivatkozást írok? (ennek a blognak a címét belinkelem,mint forrást) vagy másra is kell hivatkozni?
Nagyon megtetszett a scrapbook,és akad egy kis időm szívesen jövök majd továbbra is.

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink