2009. október 5., hétfő

Eheti újdonságaink

Sok szeretettel mutatjuk be Számotokra az eheti újdonságainkat.




Az overlay-ek olyan átlátszó fóliára nyomtatott díszítők, amelyek feldobják scrapbook oldaladat. Egyszerűen csak az elkészült scrapbook oldalra kell helyeznünk, de akár használhatjuk önmagában az oldalunk alapjának vagy mintákat vághatunk ki belőlük. Képzeljük el milyen szépen mutatnának ezek a kacskaringós formák a fotóink alól kikandikálva!

Rögzítésükre javasoljuk a ragasztókockákat, természetesen a fekete részeket kell rögzítenünk, hisz az átlátszón látszana a ragasztás.

TIPP: ha akrilfestéket használunk scrapbook oldalunkon és még nedves állapotában ráhelyezzük az overlay-t, akkor a festék egyben ragasztóként is szolgál, rögzíti azt.

Érdemes kipróbálni és játszani egy kicsit ezzel a különleges kiegészítővel. Jelenleg két mintában árusítjuk őket, íme néhány közeli kép a csodás kacskaringókról:





38db natúr chipboard formát kínálunk szenzációs áron! Ezek a vastag kartonok igazi textúrát adnak oldalaidnak, festheted, tintázhatod, pappírral vonhatod be őket, igazán testreszabhatod és oldalaid színvilágához igazíthatod őket. Fotósaroktól a nyílon át a kis képkeretekig mindenféle formát találhatsz a csomagban! Ha utánaszámolunk 14,- Ft-ra jön ki darabja!




Sok szeretettel ajánlom ezeket a termékeket minden scrapbook iránt érdeklődőnek!
A szerkesztőség és a Kreatív Csapat nevében:
betsie


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

Nincsenek megjegyzések:

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink