2009. október 4., vasárnap

Képek a Scrapbook Klubról

Kedves Olvasóink!

Tegnap nagyszerű hangulatban telt a napunk. Öt órát töltöttünk baráti körben scrapbookozással. Alkottunk, csevegtünk, nézegettünk, teáztunk, és sokat mosolyogtunk. Nagyon klassz volt. Ha kíváncsi vagy rá, mennyire, olvass bele a Scrapbook Klub fórumtopikjába, vagy látogass el a Scrapbook Klub információs oldalára, mert néhány képet feltettünk mutatóba és kedvcsinálóul a következő alkalomig, hátha Te is kedvet kapsz! Nagyon várunk!

Ne felejts el feliratkozni a Klubértesítő hírlevélre sem, hogy időben tudomást szerezhess a legfrissebb információkról. A fenti oldalon regisztrálhatsz rá.

Szeretettel jelezzük azok számára, akik vásárolni szeretnének, vagy esetleg már gondolkodnak a Kreatív Csapattag kihívásunkon való részvételben, hogy a ma este 8-ig leadott rendeléseket már kedden ki is szállítja futárunk! Ha rögvest alkotni szeretnél, javasoljuk, hogy nézz szét a webáruházban és rendelj ma este 8-ig!

A Scrapbook klubban alkotások is születtek, most Betsie ott készült oldalát mutatjuk be Nektek, mely legtöbb hozzávalója a webáruház kínálatából származik.

Felhasznált kellékek a kínálatunkból:

Doodlebug Design My Girl kit, amely élénk színeivel és kiegészítőivel hozzájárul az igazán vidám csajos oldalak hangulatához!


American Crafts Details Color Set 1. - ezek a kiegészítők igazi dimenziót adnak az oldalnak!

American Crafts Backyard Umbrella Accents - pufi kiegészítők, amelyek rendkívül sokoldalúan felhasználhatóak!
De természetesen a fiús anyukák is rengeteg kiegészítőt és készletet találhatnak áruházunkban, holnap részletesen bemutatjuk melyek ezek, valamint néhány új termékkel is jelentkezünk.

Addig is további kellemes vasárnap délutánt és örömteli scrapbookozást kívánunk!
Gigi és Betsie


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

Nincsenek megjegyzések:

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink