Blinkie


Facebook

Scrapbook.hu on Facebook

2010. február 21., vasárnap

Gratulálunk a nyerteseknek és új vendég Kreatív Csapattagunknak!

Kedves Olvasóink!
A múlt hétvégén ünnepeltük a Scrapbook.hu egy éves születésnapját. Ennek keretében négy kihívást is indítottunk aznap. Gyönyörű alkotások születtek a kihívásokon!

 1. A SpeedScrap - Gyorsított tempóban c. kihívásunkra, azaz amikor adott idő alatt kellett oldalt készíteni, SB pontokért lehetett játékba szállni. Véletlenszerűen hadd mutassunk be ebből négy alkotást! Két hagyományos és két digitális munka:

 2. Sapimanó, V.Éva, Kriszta anyu és Tinci alkotásai:

 3. Janka: Vázlat-kihívásának győztese 1.500,- Ft-os vásárlási utalványt kapott, mely levásárolható a Scrapbook.hu webáruházában. E kihívás győztese D.Anett lett: 4. A Készíts szülinapi alkotást Timcsocával c. kihívásunk győztese szintén egy 1.500,- Ft-os vásárlási utalványt kapott, mely levásárolható a Scrapbook.hu webáruházában. E kihívás győztese Secima lett:
 5. Végül, amit már mindenki bizonyára nagyon vár.... Nagy örömmel osztjuk meg minden kedves blogolvasónkkal a hírt, hogy a Scrapbook.hu Kreatív Csapata egy új vendég csapattaggal bővült!

 6. Az Ünnepelj velünk! Freebie-kihívás győztese, akinek nyereménye, hogy egy hónapig vendégeskedik majd a Scrapbook.hu Kreatív Csapatában (dobpergés.... tádáááám):


  Altalena
 7. Nagyon nagy és szoros verseny volt. A Kreatív Csapatnak két körre volt szüksége, hogy el tudja dönteni e nehéz verseny eredményét! Őszintén gratulálunk minden indulónak, mert kiváló alkotások születtek! Bizony, keményen megdolgoztatták a szívünket, mire végre döntést tudtunk hozni!

  Gratulálunk Altalena-nak! Várjuk csodálatos munkáit egy hónapon keresztül a Kreatív Csapat alkotásai galériába!
További szép napot kívánunk minden kedves olvasónknak!


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

5 megjegyzés:

Janka írta...

Gratulálok és szeretettel köszöntelek a csapatban, Altalena :)

Titty írta...

Nagy GRATULA mindenkinek!

Évi írta...

Gratulálok Altalena, ez az oldal nagyon csúcs!

Kovaxka írta...

Óriási gratula mindenkinek és külön plusz puszi Altalenának!

Szilvi írta...

Szeretettel gratulálok Brigi, ügyes vagy!
A többieknek is nagy gratula.

Frissítés kérése

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink