Blinkie


Facebook

Scrapbook.hu on Facebook

2010. február 4., csütörtök

Warehouse sale - kiárusítás a febr.6-i klubnapon!! Gyere el Te is!

Kedves Olvasóink!

Scrapbook klubunk október óta nagy sikerrel működik. Klubunk célja, hogy minél több emberhez vigyük közelebb a scrapbooking fantasztikus tevékenységét.

Olvasd el legfrissebb klubajánlónkat ide kattintva >>

Most egy kicsit bővebbet hadd áruljak el a szombati klubra tervezett akcióinkról! Ha eddig gondolkodtál még azon, hogy elgyere-e, reméljük, hogy most meg tudunk győzni arról, hogy semmiképpen ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget.

Amit tervezünk az egy úgynevezett 'Warehouse Clearance', ami azt jelenti, hogy a régebbi termékeinket szeretnénk kiárusítani azzal a céllal, hogy helyükre újak kerülhessenek. Webáruházunk egyik célja és célkitűzése mindig is az volt, hogy az alapvető hozzávalókon kívül a legfrissebb és legtrendibb scrapbook alapanyagokat találhassátok meg nálunk. Közeledik a tavasz, véget ért a januári CHA, ahol bemutatták a legújabb scrapbook készleteket, alapanyagokat. Mondanom sem kell egytől-egyig álomszép mind. Ezekből szeretnénk minél több terméket felvonultatni.

A mostani klubnapon tehát nagyon kedvezményes akciókkal szeretnénk meglepni minden kedves látogatónkat (az aláhúzott megnevezésekre kattintva megnézheted melyek ezek a termékek):

  • mint ahogy beharangozónkban olvashattátok minden karácsonyi termékre 50% kedvezményt adunk (remekül jönnek majd az idei karácsonyhoz és persze év közben is lehet karácsonyi képeket feldolgozni!)
  • az AC és a Bazzill kartonokat 100Ft-os darabáron vásárolhatjátok meg (normál áruk 190Ft!)
  • a gyönyörű, kétoldalas Sassafrass papírokhoz 190Ft-ért juthattok (normál áruk 270Ft!)
  • a 12×12-es és a 8,5×11-es AC albumokat 4900Ft-ért, a 8×8-as AC albumokat 4000Ft-ért vehetitek meg (normál áruk 4800-6890Ft!)
  • a Doodlebug készleteket (melyekből több komplett oldalt is összeállíthattok, kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk!) 50% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg: 2475Ft 17db Doodlebug termékért!
  • minden más, a helyszínen jelen lévő termékre* pedig 20% kedvezményt adunk

Így hát úgy gondolom, hogy most az ideje a nagyobb beruházásoknak és akár a kezdő hagyományos scrapbook hozzávalók beszerzésének, akár a meglévő készleteitek frissítésének.

Várunk tehát mindenkit sok szeretettel február 6-án, szombaton 10.30-15.30 között a Vízöntő pinceklubban.

*webáruházunk teljes kínálatát hely hiányában nem tudjuk felvonultatni, ezért csak az akciós termékeink lesznek jelen.
(amennyiben valamit nagyon specifikusan szeretnél szombaton átvenni, vagy attól tartasz pont kifogy az adott termék, úgy érdemes azt a webáruházból megrendelni személyes átvételt bejelölve) Akcióink csak a személyes klubos vásárlásokra érvényesek február 6-án.

Természetesen akkor is szeretettel várunk, ha vásárolni nem, de alkotni, ismerkedni, egy jó közösségben lenni szeretnél! Találkozzunk szombaton!

Szeretettel:
betsie


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

Nincsenek megjegyzések:

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink