2010. március 30., kedd

Stúdió - 1. Helyszínválasztás

Kedves Olvasóink!
Tegnap ígértem, hogy további háttérinfókat osztunk meg Veletek napról-napra a Stúdióval kapcsolatban. Úgy gondoltuk, hogy úgy lesz a legjobb, ha kronológiailag haladunk, szépen sorjában. Lássuk, hogyan is választottuk ki a Stúdió helyszínét!

Mindenekelőtt fontos szempont volt a megközelíthetőség. Sok budapesti vagy pest-környéki édesanya és nagymama jár hozzánk illetve olyan látogatók és tanfolyami résztvevők, akik BKV-val érkeznek egy-egy busz- vagy vonatpályaudvarról. Ezért úgy döntöttünk, mindenképp Metro megálló közelében, lehetőség szerint Budapest belvárosában keressünk helyszínt. Azt vettük észre, többen vannak azok, akik "gyalogosan" érkeztek hozzánk, mint akik autóval. (Autóval érkező látogatóink számára a P+R parkolókat ajánljuk, amelyek ingyenesek, s bármely metróvonal külső állomásainál megtalálhatók.)

A helyiség szempontjából nagy és világos terekben gondolkodtunk. Szerettük volna, ha nappali fénynél, fényárban és friss levegőn alkothatnának azok, akik hozzánk ellátogatnak! Emlékezzünk csak vissza: az elmúlt félévben a Vízöntő Pinceklub fogadott be bennünket. Innen most, nagy ugrást tettünk. Egyből az 5. emeletre!

  • A tanfolyami és klubhelyiségben a fényár és a friss levegő garantált, hiszen a környezetünkben a megnyitó időpontjában közvetlenül már csak egy sétálóutca és egy nagy park*, valamint egy nagyon keskeny utcácska található!
  • Fontos volt, hogy külön helyiséget kapjon a stúdión belül a webáruház kínálótere. Aki járt már nálunk klubon vagy tanfolyamon, emlékezhet arra, hogy egy-egy asztalon oldottuk meg ilyenkor a vásárlási lehetőséget. Azért, hogy még tágasabb legyen az a tér, ahol közösen alkotunk, a webáruházas termékek nem veszik majd el többé a helyet - külön szobába költöznek.
  • Szintén hangsúlyos dolog, hogy milyen legyen az első benyomás? Mit lásson először a belépő! Fogadótérre van szükség! Szép hangulatos, nőies, modern hangulatú előszobát szeretnénk kialakítani. Olyat, ami jellemző ránk és minél több embernek tetszik! Megadja az alaphangulatot és hívogat befelé...
  • Végül, szükség volt egy olyan helyiségre, amely tulajdonképp vállalkozásunk lelke. Az a belső szoba, amelyben mindazokat a dolgokat tervezzük és hajtjuk végre, amelynek eredményeképp remélhetőleg Te is, aki most e sorokat olvasod, elégedetten és jó érzéssel gondolsz ránk. Közös stúdiónk, mely álom munkahelyünk lelke.

Így hát, ezek az alaphelyiségek: előszoba, tanfolyami és klubhelyiség, webáruházas kínáló és belső szoba. Holnap ezek színvilágáról szeretnék beszélni és a díszítőelemekről, csupa szépség! Látványterveket is hozok, nagyon szépek és izgik!

Szép éjszakát kívánok mindenkinek!
Szeretetettel: Gigi

* Ó, és a park is milyen csodás, ezt csak úgy beszúrom. Klub vagy tanfolyam előtt vagy után érdemes sétát tenni benne - egy fajátszóteret homokozóval és egy szökőkutat is felfedezhetünk!


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

3 megjegyzés:

éva judit írta...

ez jól hangzik:) én szeretném ha lenne benne üditös automata:) meg kávés is:)csak vicc

Zsu írta...

Olyan jó, hogy bepillantást engedtek a háttérmunkálatokba! (Főleg nekem, mert szakmába vág.) Kíváncsian várom a holnapi beszámolót! :)

Szilvi írta...

Nagyon ínycsiklandó!:-)

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink