2010. március 31., szerda

Stúdió - 2. Színek és díszítések

Kedves Olvasóink!

Ma a Stúdiónk színeiről szeretnék mesélni és egy-két képet mutatni. Ehhez tartozik egy kis személyes történet is. Egyszer még 2000-ben, marketinges koromban látogatást tettem egy nagy reklámstúdióban, ahol nagyon megfogott, hogy a cég arculati elemei megjelentek az irodájuk falain. Konkrétan úgy kell elképzelni, hogy fehér alapon élénk sötétkék és kivizöld színek szerepeltek a névjegykártyájukon és ugyanezek a színek fogadtak az irodájukba belépve. Rögtön beleszerettem és elhatároztam, hogy igen! Én is ezt szeretném egyszer! Visszatérő színeket!

Így, amikor Betsie-vel a falszínekről kezdtünk el beszélgetni, már készültem, hogy ilyesmit fogok javasolni. De az az érdekes, hogy még javasolnom sem kellett: ő ugyanerre gondolt. Minél több szín jelenjen meg az irodában azokból, amelyeket már ismernek és hozzánk kötnek azok akik rendszeresen kapcsolatba kerülnek velünk.

Nem is vitás, hogy a falak alapszíne a fehér. Az alapkoncepciónk az volt, hogy minden egyes helyiség (ez alól csak a fogadótér, előszobánk lesz kivétel) kapjon a fehér mellett egy színt, amelyre egy vagy két falat befestünk. Irtó jól mutatnak a színek nagy felületeken! A honlapról már ismert világoskék kerül majd a klubhelyiségbe, hogy minél megnyugtatóbb legyen, hisz ott a főszerep a scrapbookozásé. A mi szobánkba választottuk a mustársárgát, amely kellően vidám és élénk ahhoz, hogy hosszú órákat eltöltsünk az "árnyékában". A webáruházba pedig a pirosat választottuk. Egyszerűen azért, mert oda illett - erre nincs más indokunk! Egyből mindketten arra gondoltunk. Ezek azonban, csak a falszínek, a díszítés itt még nem ér véget! A színes falakra ugyanis fehérrel festve egy-egy inda kerül majd, ez is pontosan a honlapról már ismert motívum visszatérő eleme lesz. De, lássuk a színeket!

Klub- és tanfolyami helyiség: Fehér-Világoskék
Belső szoba: Fehér-Mustársárga
Webáruházas kínálóhelyiség: Fehér-Piros
Előszoba: Fehér

Hogy az előszoba se legyen kopár, azt az a barna indás, színes festékpöttyös, piros kacskaringós motívum fogja díszíteni, amelyet a Scrapbookozz velünk e-magazin címlapjáról is ismerhetünk. Ez egy-egy sablonnal kerül majd fel a falra (erről, amint ott tartunk mutatunk is majd részletfotókat!).

És most, nézzünk néhány látványtervet, ami már sejtetni engedi itt-ott a berendezést is. Erről bőven holnap mondok többet. Annyit hadd áruljak el, hogy az uralkodó szín a bútoroknál is a fehér lesz, itt-ott egy kis pirossal kiegészítve. A piros szín abszolút inspirálóan hat, kizökkenti az embert a hétköznapok szürkeségéből és alkotása ösztönöz.

Itt látható az előszoba látványterve (nem látszik minden tervezett bútor), a tanfolyami és klubhelyiségé, valamint a webáruház kínálóhelyiségéé.






Kíváncsian várjuk, mit gondoltok!
Szép estét kívánok, holnap jövök a bútoros dolgokkal.
Szeretettel: Gigi


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

6 megjegyzés:

altalena írta...

Jajj de gyönyörű lett! Nagyon tetszenek a színek, az inda... én is szeretem a fehér falakat.... szép világos szobák lesznek:)

Unknown írta...

Ez egyre izgalmasabb!!! Csak azt sajnálom, hogy 90% bizonyossággal tudom, hogy nem lehetek ott jövő szombaton :-(((( Gyerekmegőrzőt nem terveztek? ;-)

Zsu írta...

Nagyon ígéretes! Alig várom, hogy élőben is láthassam. :)

Unknown írta...

Nagyon jó érzés lehet, hogy ennyire "szabad kezet kaptatok" a dekorációban... Hogy tényleg minden pont olyan lehet, amilyennek megálmodtátok, és hogy passzolhat a scrapbook.hu imidzséhez. Nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz élőben!

do írta...

Nekem is az jutott eszembe, hogy gyermekmegőrző nem lesz? :D
Tényleg nagyon szép lesz, és igazatok van, hogy a már jól megszokott minták és színek köszönnek majd vissza a falakon, hisz azok már hozzátok tartoznak és nekem legalább is egyet jelentenek a scrapbook.hu-val.
Sok sikert kívánok hozzá, és sok sok boldog alkotással eltöltött órát mind a tanfolyami helységben, mind a klub helységben!

EzVicc írta...

Már alig várom, hogy személyesen is láthassam, nagyon szép lesz biztosan!

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink