2010. március 29., hétfő

Új helyünk: a Scrapbook Kreatív Stúdió

Kedves Olvasóink!

Csodálatos meglepetésbe szeretnénk Benneteket beavatni! Kivel mással és hol másutt, mint a hírhozó blogunkon osztanám meg a hírt, hogy a scrapbook magyarországi elterjedéséért folyó munkálkodásunk igazán nagy mérföldkőhöz érkezett!
A Scrapbook.hu múlt hét kedd óta boldog és büszke arra, hogy jövő hét szombattól, azaz 2010. április 10-től egy állandó és csodálatos helyen fogadhatja a scrapbook iránt érdeklődő kedves látogatóit, tanulni vágyó tanfolyami hallgatóit, és az alkotni szerető lelkes scrapbookosokat.

De mi is történt épp múlt hét kedden? Aláírtuk a bérleti szerződést arra az irodahelyiségre, amely magába foglalja majd a Scrapbook Tanfolyamok és Scrapbook Klubok helyszínét, a webáruház értékesítési pontját és a vállalkozásunk működtetését ellátó irodahelyiséget is. Egy olyan helyet tessék elképzelni, amely egy biztos és nyugodt pont szeretne lenni mindenki számára: ideális hely a kikapcsolódásra, az alkotásra, a szeretetkifejezésre, a barátságok elmélyítésére, s nekünk is a háttérmunkálatok ellátására. Minden szándékunkkal azon dolgozunk, hogy úgy legyen kialakítva, hogy még magasabb színvonalon tudjuk szolgálni és kiszolgálni az itthoni scrapbookozást.

Szeretnénk Benneteket bevezetni a kialakítás munkálataiba, és szép folyamatosan bemutatni Nektek a Scrapbook Kreatív Stúdiót.

Mától kezdve, két héten át minden este feltöltünk egy-két képet, hírt, infót, hogy átadhassunk valamicskét abból a lelkesedésből és örömből, amely bennünket eltölt Stúdiónk kialakítása során. Szeretnénk bemelegíteni a jövő szombati találkozónk előtt, ahová Téged is szeretettel várunk!

Először is lássuk a külsőt, és az alaprajzot:



Stúdiónk Budapest belvárosában található, az V. kerületben, gyalogszerrel kiválóan és gyorsan megközelíthető egyaránt az M2 és a M3 metróvonalak megállójából. Műemlékjellegű épület, mert lépcsőházunk része az eredeti Pesti városfal is. Mindezekkel együtt egy abszolút modern kialakítású, irodaház, mely minden kényelmi igényt kiszolgál. A mi Stúdiónk az V. emeleten található, 94 m2-en. Nappali fényben úszik egész nap, így az alkotáshoz ideális. Az ablakok előtt csak messzi háztetők, így a tanfolyami és klubhelyiségben ülőktől semmi nem veszi el a fényt!

Akkor holnap újabb infókkal jövök!
Szép estét kívánok mindenkinek
Szeretettel egész csapatunk nevében:
Gigi


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

12 megjegyzés:

N. írta...

Gratulálok!!! Sajnálom, hogy nem pesten lakom, de remélem egyszer ellátogathatok majd a Kreatív Stúdiótokba!
Üdvözlettel: Honey

Zsu írta...

Gratulálok! Szuper hír! :D

Merika írta...

Sokat drukkoltam, örülök hogy sikerült, nagyon várom hogy láthassam!!!!

do írta...

Gratulálok!!! Remélem egyszer eljutok oda :D

Timi írta...

Én is veletek együtt örülök, gratulálok és remélem eljutok egyszer!:-))))

Rucola Designs írta...

Őszintén gratulálok! :)

altalena írta...

Micsoda hír! Erre nem is számítottam! Alig várom a jövő hetet, hogy találkozhassunk! Nagyon tetszik az ötlet, hogy egy végleges helyre kerültünk!:D

DAnett írta...

Gigi!! Szívből gratulálok Nektek! Ez óriási és fantasztikus eredmény! Már alig várom, hogy megcsodálhassuk az új helyet a következő klubbnapon!!

icka írta...

Gratulálok és kívánom nagyon-nagyon sok csodás napot töltsetek itt!!!

Szilvi írta...

Szeretettel gratulálok nektek. Nagy dolog ez a stúdió és biztos sok hasznos, boldog órát lehet majd ott tölteni.

Rika írta...

Azta! Ez szuper hír, nagyon örülök és gratulálok hozzá! Kíváncsian várom a részleteket.

Ányi írta...

Sok sikert!

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink