Blinkie


Facebook

Scrapbook.hu on Facebook

Blogarchívum

2010. április 19., hétfő

Pályáztunk az Év Anyavállalata díjra! Szavazz ránk!

Kedves Olvasóink!

Képzeljétek, pályáztunk a gazdagmami.hu weboldalon az Év Anyavállalata vállalkozó anyukák számára kiírt díjra! Ma került ki a pályázatunk, lehet ránk is szavazni.

A versenyre azok az anyukák jelentkezhettek, akik legalább egy 6 éves kor alatti gyermek mellett indították el vállalkozásukat vagy még a gyermekük születése előtt kezdtek el vállalkozni és a gyermekek mellett is megszakítás nélkül üzemelt a cégük. További feltétel volt, hogy legalább már 1 éve működjön a vállalkozás.

Nagyon szeretnénk megnyerni a laptopot és az egész napos üzleti konzultációt Vida Ágival, a gazdagmami.hu működtetőjével, aki vállalkozó édesanyák profi üzleti- és marketing tanácsadója. Ugyanakkor már a versenyen való részvétel is nagy lehetőség számunkra, sőt mindannyiunknak sokat jelenthet, mert ezáltal is még ismertebbé válhat a scrapbookozás Magyarországon.

2010. április 25-éig lehet szavazni, kétféle módon: regisztrálás nélkül vagy regisztrálva. Aki regisztrál, azok közül családi nyaralást sorsol ki majd Vida Ági. Kattintsatok az alábbi hirdetésre (vagy a linkre), ekkor a pályázatunkhoz juthattok. Szavazni ez alatt lehet, a lista alján a legutolsó felsorolásban ki kell választani a nevünk melletti pöttyöt, majd a Szavazz narancssárga színű gombra kattintani.Köszönettel veszünk minden szavazatot, azoktól akik már ismerik a scrapbookot, ismernek és szeretnek bennünket vagy ismeretlenül is szimpatikusnak találják a céljainkat.

Nagyon köszönjük, ha Twitteren, Facebook-on, saját blogodon Te is segítesz nekünk további szavazatokat gyűjteni!

Szép napot kívánunk mindenkinek!
Gigi és Betsie


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

1 megjegyzés:

éva judit írta...

sajnálom,hogy nem sikerült,majd legközelebb

Frissítés kérése

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink