Blinkie


Facebook

Scrapbook.hu on Facebook

Blogarchívum

2010. április 30., péntek

Megkezdődött az ünneplés!

Esteledik már, de talán sokaknak éppen most lesz ideje majd alkotni. Ne izguljatok, a mostani kihívásainknak egységesen vasárnap 24.00 óra a határideje, így remélhetőleg semmiről sem maradtok le!

Vegyetek részt minél több kihíváson, hisz most ezekért is jár az SB pontocska, amelyet vásárlási kedvezményre válthattok be. Ráadásul, aki a hétvégén (vasárnap 20.00-ig) legalább 7000 Ft értékben vásárol, ingyenes házhozszállítást kap ajándékba. Ne habozzatok, mert csodálatos újdonságok érkeztek az áruházba!

Mindemellett letölthettek egy tagoknak szánt avatart is innen.

Ne feledjétek, holnap szeretettel várunk Benneteket a klub napunkon. Megújult, inspiráló környezetben várunk mindenkit, aki szívesen találkozna hasonló lelkületű, kreatív emberekkel, beszélgetne kicsit, vagy csak megismerkedne ezzel a csodálatos tevékenységgel, amit holnap világszerte tízezrek ünnepelnek. No, lenne kedved bekukkantani? Gyere! Ha még nem tudnád, itt a cím.

Az áttekintő táblázat segítségével könnyen nyomon követheted a kihívásokat, hogy semmiről se maradj le! ;)Mindenkinek kellemes, élményekkel teli hétvégét és
jó scrapbookozást kívánunk!Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

Nincsenek megjegyzések:

Frissítés kérése

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink