2010. május 4., kedd

Hétvégén együtt ünnepeltünk

Kedves Olvasóink!

Tegnap délután 5 órakor, az utolsó kihívás feltöltési határidejével véget ért a Scrapbook.hu honlapján a Nemzetközi Scrapbook Nap megünneplésére indított ünnepségsorozat.
Ismét nagyon jól szórakoztunk mindannyian, akik hosszabb vagy rövidebb ideig bekapcsolódtunk az eseményekbe. Péntektől vasárnapig sorra kerültek fel a kihívások, összesen 10 SB-pontot lehetett összegyűjteni. A kihívásoktól vezérelve naponta több alkalommal kattogtattuk a fényképezőgépeinket és ragadtunk egeret vagy ollót és állítottuk össze szebbnél szebb új scrapbook alkotásokat. Zsibongott a fórum, folyt a közös alkotás a Scrapbook Stúdióban, s kétféle "élő" kihíváson is kipróbálhattuk magunkat: az interaktív kihíváson és a Speed Scrap-en.

A hétvége mérlege: a kihívások keretében 157 vadonatúj digitális vagy hagyományos technikával készített scrapbook alkotás valamint 214 új fénykép került feltöltésre. Azt hiszem, igazán aktívak voltunk, gratulálok mindenkinek!

A "scrapbook napok" eseménysorozatait honlapunk indulása óta megszokhatták már látogatóink. Boldog a szívünk, hogy ilyenkor egyaránt számíthatunk a "régi motorosokra", azaz élő közösségünk oszlopos tagjaira, s szinte biztosak lehetünk abban is, hogy a koncentrált jelenlétnek és visszajelzés-áradatnak köszönhetően néhány új arc is bátorságot nyer ilyenkor. Örömmel vagyunk ott ezeknél a szárnybontogatásoknál, s jó látni, hogy több tagunk szárnyalása is ilyenkor szokott megkezdődni.

Lássuk néhányat
a hétvége szépséges scrapbook alkotásaiból:










Nézzük meg, többek között mit készítettek
a Kreatív Csapat tagjai egymás, ill. saját kihívásaira:







A fenti válogatás természetesen szubjektív és a teljesség igénye nélkül készült. Nagyon nehéz volt, hiszen oly' sok szép alkotás született. Ide kattintva viszont megtekinthető az összes munka, amely hétvégén született, algalériákba rendezve: Nemzetközi Scrapbook nap 2010

Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki megtisztelt bennünket jelenlétével és velünk ünnepelt. Külön köszönöm a visszajelzéseket, amelyekért nem lehetünk eléggé hálásak. Végül, de nem utolsó sorban, köszönjük Kreatív Csapatunk minden egyes tagjának, hogy folyamatos jelenlétükkel, buzdításukkal és ötletes játékaikkal feledhetetlenné tették ezt a hétvégét mindannyiunk számára.

Kívánom, hogy ez a hétvége mindenkinek legalább annyi erőt adjon a folytatáshoz, a scrapbookozáshoz, mint amennyit nekünk, szervezőknek adott.

Örömteli scrapbookozást kívánunk mindenkinek!
Szeretettel:
Betsie nevében is: Gigi


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

3 megjegyzés:

Zsu írta...

Köszi, hogy az én oldalamat is beválogattad! ^_^ Szuper jó volt a hétvége!

Szilvi írta...

Hú de boldog vagyok, hogy az én oldalam is bekerült- köszi szépen.
És köszönöm a klassz hétvégét is!

Kriszta írta...

De jó, hogy az én egyik oldalamat is felkerült ide. Köszi, köszi, köszi. Nagyon jó érzés. A hétvége pedig fantasztikus jó volt, alig várom a következő ilyen hétvégét.

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink