2010. május 14., péntek

Új Scrapbook tanfolyami időpontok!


Kedves Olvasónk!

Figyelmedbe szeretnénk ajánlani megújult tanfolyami struktúránkat: ezentúl hétköznap is részt vehetsz tanfolyamainkon és egyszerűen, online feliratkozhatsz!

A hétköznapi tanfolyamaink sajátossága, hogy egy-egy modult két részre bontottunk: kedden az elméleti ismereteket sajátíthatják el a résztvevők, csütörtökönként pedig jön a gyakorlat: egy komplett 12×12-es oldalt készítünk el közösen, egyedi konzultáció alapján. Délelőtt és délután is tartunk tanfolyamokat, így a kismamák, háztartásbeliek, a nyugdíjasok, illetve a munka után kikapcsolódni vágyók is részt tudnak venni. Hétköznapi tanfolyamaink lehetővé teszik azt is, hogy a 4 modulból álló tanfolyamsorozat 1 hónap alatt elvégezhető legyen.

A szombati tanfolyamaink továbbra is 5 órások és havonta egyszer kerülnek megrendezésre, így aki hétvégenként ér rá, 4 hónap alatt végezheti el a teljes tanfolyamsorozatot és válhat kezdőből abszolút haladó scrapbookossá, akinek már kialakult egyedi stílusa és ízlése van.

Tanfolyamainkon a résztvevők számára biztosítjuk az eszközhasználatot, az alapanyagokat és a letölthető tananyagot - valamint frissítőket és egy nagyszerű hangulatot.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, látogass el tanfolyami aloldalunkra, ahol megismerkedhetsz a részletes tanfolyami struktúrával, valamint választhatsz számos időpont közül és a számodra megfelelőre regisztrálhatsz:
Scrapbook tanfolyam regisztráció

Szeretettel várunk:
Betsie és Gigi


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

Nincsenek megjegyzések:

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink