2010. május 24., hétfő

Csendes nosztalgia - mi történt pont ma két éve?

Kedves Olvasóink!
Emlékszünk még a legeslegelső Scrapbookozz velünk e-magazinra? Gondolnánk, hogy a legelső szám megjelenésének pont ma van a második évfordulója? Számunkra nagyon kedves emlék, engedjétek meg, hogy felidézzük a címlapját!


Csendes nosztalgiával gondolok vissza arra az estére, amikor akkori egyetlen szerkesztőtársammal (akivel ma már közös cégünkben társtulajdonosok vagyunk) izgatottan nyomtuk le a "Bejegyzés közzététele" feliratú narancssárga gombot itt, a blogspot szerkesztőablakában. :) Hű, MENNYIRE vártuk, hogy reménnyel teli próbálkozásunkból vajon mi fog kisülni? Le fogjátok-e tölteni? Tetszeni fog-e Nektek? Szeretni fogjátok-e, várjátok-e majd a következő számokat? Vajon elég jónak tartjátok-e majd, és lesz-e létjogosultsága egy ilyen kezdeményezésnek?

A következő napok, hónapok, és ma már mondhatom azt, hogy évek, messze felülmúlták a várakozásainkat... Köszönjük, hogy velünk vagytok és tudhatjuk, hogy szeretitek a magazinunkat! Örülünk, hogy letöltéseitekkel és visszajelzéseitekkel folyamatosan igazoljátok, hogy jó döntést hoztunk azzal, hogy voltunk elég bátrak ahhoz, hogy lenyomjuk azt a narancssárga gombot két évvel ezelőtt. A többi pedig már történelem.

Csapatunk azóta már tíznél is több személyből áll, akik töretlen lelkesedéssel, maguk számára nagyon magas mércét felállítva, és azt folyamatosan túlszárnyalva igyekeznek folyamatosan egyre szebb, tartalmasabb és jobb számokat létrehozni. Mindezt önzetlenül, elkötelezetten és szerelemből. A mai nap legyen az ő ünneplésük! Köszönöm Kreatív Csapatunknak ezt a két évet, a 16 SV számot! Csodálatosak vagytok egytől egyig!

Ha van kedved velünk nosztalgiázni, kattints ide: az a bizonyos két évvel ezelőtti blogbejegyzés ide kattintva elérhető>> Sőt, jobbat mondok! Ha lemaradtál valamelyik régebbi számról, kattints ide: Itt ugyanis letölthető az összes eddigi előző szám. Freebie-kkel együtt. Hm?

Szép estét kívánok mindannyiunknak.
Aki pedig még csak most ismerkedik az SV-vel, annak pedig jó olvasást. Lesz mit! ;)
Szeretettel:
Gigi

Ui: Ja, és ha még nem mondtam, készül az új szám. Már nem kell soká várnotok! A téma mi más lehetne, mint a születésnaaaaaap!!! Jessz!


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

2 megjegyzés:

Secima írta...

Óh, ennek is már két éve? Hogy szalad az idő. Gratulálok ehhez a két évhez és a 16 SV számhoz. Még sok-sok ilyet kívánok!!!!

Margó írta...

Minden születésnap egy kicsit valahogy "számvetés"is! Mi nagyon köszönjük, hogy lenyomtátok azt a sárga gombot!
További sikereket kívánok:-)))

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink