2011. július 23., szombat

Miért érte meg a Scrapbook.hu honlapra jönni júliusban?

Kedves Olvasónk!

Nyaralsz vagy más miatt jártál rég nálunk? Akkor pont Neked írtam ezt a bejegyzést! Az alábbiakban egy rövid áttekintőt olvashatsz arról, mi is történt eddig a Scrapbook.hu háza táján 2011. júliusban, miért érte meg Neked ránk kattintani:

Új scrapbook oldalak
Scrapbook újdonságok300 kép került fel a Scrapbook Galériába az elmúlt 25 napban
Köszönjük, hogy nálunk teszitek közzé alkotásaitokat! Örülünk Nektek!
Mutassátok meg minél több munkátokat és bátran írjatok a többiekéhez is hozzászólásokat, mert mindenkinek nagyon jó olvasni azokat!

Két új bejegyzés a honlap cikkadatbázisában
Az egyik a hagyományos, a másik a digitális scrapbookosok számára nyújthat hasznos tudnivalókat. Előbbi egy videó, utóbbi pedig lépésről lépésre típusú cikk. Elolvashatod a cikk bevezetőjét, s, ha tetszik, kattints a képre vagy a cikk címére és olvasd el!

Mozaikkal díszített kertiasztalKovács Andrea: Rózsa készítése papírszirmokból
"Egy korábbi oldalamnál készítettem rózsákat, amelyeknek az elkészítését akkor megígértem, hogy megmutatom, és most eljött az idő! Egy kis videót készítettem a rózsa elkészítéséről, fogadjátok sok szeretettel."


Mozaikkal díszített kertiasztalBaranyi Eszter: Digitális elemek átszínezése
"A digitális technika előnye, hogy az elemek szabadon méretezhetők, színezhetők. Biztosan voltatok már úgy, hogy egy elemet mindenképpen használni szerettetek volna egy oldalon, de színben nem passzolt a többihez. Cikkünkben olyan technikákat mutatunk be, amelyekkel ez a probléma áthidalható."
5 kihívást indítottunk
Egy részük nyereményekért, más részük, csak a játék kedvéért. Gondoltál már úgy ezekre a kihívásokra, hogy akár tanulhatsz is belőlük? A Kreatív Csapattal úgy állítjuk össze ezeket a próbatételeket, hogy hagyományos és digitális alkotók számára is minél sokrétűbb ismerethez és a gyakorlat révén magabiztosabb alkotáshoz segítsük a játékaink résztvevőit. Sőt, ha legalább 4-re alkotsz, akár a hónap scrapbookosa is lehetsz! Az alábbiakban a kihívás kiíróját idézem, a képre vagy a címre kattintva pedig elolvashatod a kihívások részleteit:

SBkihivas01Didó: Levegő kihívás
"Arra vagyok kíváncsi, hogy az a szó, hogy LEVEGŐ mire inspirál Titeket! Ne gondoljatok nagy dologra, csak ami éppen eszetekbe jut, foglaljátok oldalba, amire Titeket a LEVEGŐ emlékeztet, inspirál, minden, amit jelent számotokra!"

SBkihivas02Sapimanó: Virágba borulunk
"Hagyományos alkotók: alkossatok olyan scrapbook oldalakat, albumokat, bármilyen alkotásokat, amin a papírból készült virágokat saját magatok készítitek. Digitális alkotók: Borítsátok virágba az oldalaitokat, mindenki a saját ízlése és kedve szerint, bármilyen témában. A kihívás lényege, hogy az oldalon szerepeljen minimum 3 db virág (egyforma elem), különböző színekben. Ti színezzétek át!"

SBkihivas03Mörjike: Hagyj nyomot!
"Múlt héten a gyerekekkel hatalmas mókázásba csaptunk, egy kis vízfesték, ecset és a saját kezük-lábuk segítségével. Amellett, hogy szó szerint minden festékes lett, sikerült néhány üres lapra csak a kezüket lábukat rányomdázni emlékül. Ebből az apropóból gondoltam, hogy mókás lenne olyan feladatot adni Nektek, ahol a saját csemetéitek vagy akár a saját lenyomatotokat őrízné egy scrapbook oldal, bármilyen témában. (...) A feladat: Olyan digitális/hibrid vagy hagyományos scrapbook oldal készítése, amelyen emberi nyomot hagytok."

SBkihivas04Gigi: Vázlatterv kihívás
"Alkossatok hagyományos vagy digitális technikával scrapbookoldalt, a bemutatott oldal elrendezése alapján."



SBkihivas05Rayher Kreatív Centrum: Mozaikozzunk!
"Készíts olyan scrapbook oldalt vagy minialbumot amelyen alkalmaztad a mozaik technikát!"



Kétszer is szavaztunk
Te részt vettél? Ki ne hagyd a következőt! Azok közül akik a havi kihívásokon legalább 4re feltöltenek alkotást, szavazással választja ki a Scrapbook.hu regisztrált tagjainak közössége, hogy ki legyen A hónap digitális alkotója és ki A hónap hagyományos alkotója. Nézd meg, kik lettek a múlt hónapban, és szavazz Te is majd augusztus elején a júliusi alkotókra, ossz egy kis szeretetet!


Letölthető SB cuccok - Freebie
4 új freebie-vel bővült a közel 130 SB cuccot tartalmazó letöltési aranybányánk.




Ismét Scrapbook Klub
Ingyenes scrapbook klubKlubnap! Alkossunk együtt 2011.08.06.
"Ismét scrapbook klub! Gyere és töltsd velünk augusztus első szombatját!"


Ismét Kezdő Scrapbook Tanfolyam indul
Scrapbook TanfolyamKezdő Scrapbook Tanfolyam 2011.08.13. 1 modul
"Gyere és kezdd el végre, amit már rég óta szeretnél! Várunk a 4 modulból álló scrapbook tanfolyamunk első alkalmára! Regisztrálj most!"

Új bélyegzők és chipboardok a Webáruházban
Scrapbook újdonságokÚjdonságok a scrapbook webáruházban
Vadiúj bélyegzőket, chipboardokat, bélyegzőpárnákat és gyöngytollakat hoztunk ebben a hónapban. Érdemes böngészni, nagyon szépek, mi nagyon szeretjük és jó szívvel ajánljuk őket.



Ez a Scrapbook.hu. Ennek a honlapnak az a lényege, hogy Te egyre ügyesebb légy a scrapbookban. Ha pedig már ügyes vagy, akkor további alkotásokra szeretnénk ösztönözni Téged. Van egy egyre növekvő közösség, ahová Te is tartozhatsz. Egy olyan baráti  kör, ahol ugyanúgy imádnak scrapbookozni, mint Te. Gyere gyakran, és válassz bennünket!

Válaszd a mi scrapbook tanfolyamunkat és válaszd a mi scrapbook webáruházunkat.
Értünk a scrapbookhoz és szenvedélyesen szeretjük.

Még egy fontos a végére! Ha Facebookon vagy, ugye lájkoltál már bennünket? Még nem? Tedd meg most!




Szeretettel üdvözöllek:
Budaházi Brigitta/Gigi


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

2 megjegyzés:

altalena írta...

Én nagyon szeretem, hogy mindig történik valami a weboldalon, így mindenki megtalálhatja a maga számára megfelelő kihívást. Nem mellesleg, sokat tanulhatunk játékról-játékra, fantasztikus fejlődésen mennek keresztül az aktív tagok. Olyan oldalak készülnek, amelyek a képzeletünket is felülmúlják:)

Era85 írta...

Én is szeretem a honlapon történő változásokat! Mára a mindennapjaim részévé vált, így mindig benézek, ha van egy kis időm! :) A kihívásokat nagyon szeretem! Ösztönöznek olyan technikák, elrendezések, stb kipróbálására, amit eddig még nem próbáltam. Mindezek hatására sokat fejlődtem, amiért nagyon hálás vagyok!!! KÖSZÖNÖM!!!

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink