2011. augusztus 5., péntek

Három kihívás és két szavazás indult a héten

Kedves Olvasóink!

Aki olvasta előző bejegyzésünket, az már tudja, hogy miért érte meg a Scrapbook.hu honlapra jönni júliusban. Új hónapot kezdtünk, és már ezen a héten is történt néhány dolog, lássuk, hogyan indult az augusztus!

Új scrapbook oldalak
Scrapbook újdonságok48 kép került fel a Scrapbook Galériába az elmúlt 5 napban
Köszönjük, hogy nálunk teszitek közzé alkotásaitokat! Örülünk Nektek!
Mutassátok meg minél több munkátokat és bátran írjatok a többiekéhez is hozzászólásokat, mert mindenkinek nagyon jó olvasni azokat!

3 kihívást indítottunk
Egy részük nyereményekért, más részük, csak a játék kedvéért. Gondoltál már úgy ezekre a kihívásokra, hogy akár tanulhatsz is belőlük? A Kreatív Csapattal úgy állítjuk össze ezeket a próbatételeket, hogy hagyományos és digitális alkotók számára is minél sokrétűbb ismerethez és a gyakorlat révén magabiztosabb alkotáshoz segítsük a játékaink résztvevőit. Sőt, ha legalább 4-re alkotsz, akár a hónap scrapbookosa is lehetsz! Az alábbiakban a kihívás kiíróját idézem, a képre vagy a címre kattintva pedig elolvashatod a kihívások részleteit (Figyelem, a Fotós kihívásunk nem számít bele a fenti 4-be, továbbra is 4 oldalt kell készíteni!):

SBkihivas01Beszteri: 100% Nyár
"Augusztust írunk, itt a nyár, bár az időjárás sokszor rácáfol erre. Remélem, azért sikerült kihasználni a kevés jó időt, és mindenkinek készült már nyári fotója (az én gépem tele van velük, bár nem utaztunk most sehová). Szóval itt az alkalom, használjuk a fotókat, örökítsük meg a nyári emlékeket! "

SBkihivas05Rayher Kreatív Centrum: Alkoss a nyári emlékekből!
"Készíts olyan scrapbook oldalt, minialbumot, kollázst vagy lakásdíszt amelyen felhasználtál személyes emléktárgyakat egy nyári utazásról! Belépőjegyekre, térképrészletekre, prospektusokra, pénzérmékre, személyes apróságokra gondoltunk."

SBkihivas06Icka: Fotózz arcok nélkül!
"Ebben a hónapban egy olyan fotót várunk tőletek, amin nem szerepel személy, de legalábbis nem látható a fotón arc. Valamilyen apró részlet, körülöttünk lévő dolog meséli el a történetet, mutatja meg azt a valamit, amiről az oldalon mesélni szeretnénk."
2 szavazást indítottunk
Ismét szavaz a Scrapbook.hu regisztrált felhasználóinak közössége. Ha egy scrapbookos legalább 4 kihívásunkra töltötte fel munkáját, automatikusan benevezett a havi versenyünkbe, amelyeket nyereményekért indítunk. A tárgyi vagy digitális ajándék mellé nem kisebb címet kap: A hónap digitális vagy hagyományos alkotója a Scrapbook.hu honlapon. Ezt pedig ki más tudná jobban, hogy ki nyerje, mint a honlapunk lelkes látogatói.

A honap hagyományos alkotójaSzerinted ki legyen a hónap hagyományos alkotója?
Regisztrált tag vagy nálunk, így van egy szavazatod! Gyere, és szavazz! Lehet, hogy pont a Te voksod eredményeképp nő meg valaki nyerési esélye! Csak gondolj bele, Te mennyire örülnél ennek!


A honap digitális alkotójaSzerinted ki legyen a hónap digitális alkotója?
Regisztrált tag vagy nálunk, így van egy szavazatod! Gyere, és szavazz! Lehet, hogy pont a Te voksod eredményeképp nő meg valaki nyerési esélye! Csak gondolj bele, Te mennyire örülnél ennek!


Letölthető SB cuccok - Freebie
1 új freebie-vel bővült a közel 130 SB cuccot tartalmazó letöltési aranybányánk.



Ismét Scrapbook Klub
Ingyenes scrapbook klubKlubnap! Alkossunk együtt 2011.08.06. HOLNAP!
"Ismét scrapbook klub! Gyere és töltsd velünk augusztus első szombatját!"
Új képek a helyről a fenti linken!



Új papírok, matricák és kapcsok
Scrapbook újdonságokUtazásos és babás kellékek a scrapbook webáruházban
Vadiúj scrapbook papírokat, kapcsokat és matricákat hoztunk ezen a héten, főként az utazásos témájú alkotásokra gondolva. Jövő héttől újabb, sokkal nagyobb adagra számíthattok, sőt vásárlási akció is lesz! Érdemes böngészni, nagyon szépek ezek a termékek, mi nagyon szeretjük és jó szívvel ajánljuk őket.



Ez a Scrapbook.hu. Ennek a honlapnak az a lényege, hogy Te egyre ügyesebb légy a scrapbookban. Ha pedig már ügyes vagy, akkor további alkotásokra szeretnénk ösztönözni Téged. Van egy egyre növekvő közösség, ahová Te is tartozhatsz. Egy olyan baráti  kör, ahol ugyanúgy imádnak scrapbookozni, mint Te. Gyere gyakran, és válassz bennünket! Válaszd a mi scrapbook tanfolyamunkat és válaszd a mi scrapbook webáruházunkat. Értünk a scrapbookhoz és szenvedélyesen szeretjük.
Még egy fontos a végére! Ha Facebookon vagy, ugye lájkoltál már bennünket? Még nem? Tedd meg most!


Szeretettel üdvözöllek:
Budaházi Brigitta/Gigi


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

1 megjegyzés:

kreatívhit írta...

Nagyon kedvelek az SB-n lógni.Van mikor nincs lehetőségem belépni az idő rövidsége miatt.Csak meglesem az oldalakat inspirálódom.Mindig van ami elkápráztat.Köszönöm Scrapbook.hu. nyújtotta kikapcsolódást és nem utolsó sorban a kimagasló háttérmunkátokat.

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink