2011. szeptember 7., szerda

Mától profi dizájnerek inspirációs alkotásai is a Scrapbook.hu webáruházban

Kedves Olvasóink!

Örömteli hírt szeretnék megosztani Veletek! A mai naptól a Scrapbook.hu Kreatív Csapatának alkotásai mellett külföldi profi dizájnerek inspirációs alkotásai is megkönnyítik a scrapbook papírok közti választást a Scrapbook.hu webáruházban.

A Bo Bunny Press írásos engedélye eredményeképp a Scrapbook.hu tegnaptól jogosult használni a Bo Bunny inspirációs Galériájában látható scrapbook oldalakról, üdvözlőkártyákról és más kreatív alkotásokról készült fényképeket a webáruházában. Boldog vagyok, hogy ezt a lehetőséget megkaptuk, hiszen ezek jogvédett alkotások, de így már azonnal megoszthatjuk (webáruházunk termék aloldalain) Veletek is.

Mennyivel jobb egy papírt így, felhasználva látni! Bevallom őszintén, sok esetben kezdek bele úgy egy scrapbook oldal készítésébe, hogy megindít valaki másnak a munkája, aki ugyanabból a szép papírból alkotott, amivel én is épp szemezek. Sokszor rákeresek az interneten egy-egy papírra, hogy lássam, vajon ki mit látott bele ebbe vagy abba a hozzávalóba. Ez a tapasztalat vezérelt abban, hogy megkeressem a Bo Bunny Press-t, és megkérdezzem, lenne-e erre lehetőségünk, hiszen számos Bo Bunny terméket forgalmazunk mi is.

Elkezdtem feltölteni az inspirációs alkotásokat, a két új papírkészlettel már kész is vagyok, ami hétfő óta kapható webáruházunkban. Érdemes végignézni őket egyenként, mert minden papírhoz csak azt töltöttem fel, amihez abból használt a készítője. Az alábbi képek elvezetnek a két új kollekcióhoz, az egyik egy virágos-édesanyás, a másik pedig iskolás témájú:



Örömöm azért is ilyen nagy, mert nem kisebb nevekről van szó, mint az alábbiakról (többek között):
  • Tomoko Takahashi, japán dizájner - óriási nagy név a kreatív világban, munkáit lenyűgözőnek tartom. Shabby-chic stílusban alkot, a Websters Pages és a BoBunny mellett az Imaginarium Design dizájnere. Blogján videókat is találhatunk munkiról, érdemes megnézni.
    Blog: http://crop-addict.blogspot.com/
  • Patti Milazzo, amerikai dizájner - főként képeslapokat készít, de azt lenyűgözően! Elmondása szerint stílusára a következők jellemzők: rétegekben és részletekben gazdag, lináris elrendezésű. Fantasztikusnak tartom amit készít, érdemes végignézni Patti blogját képeslapkészítés előtt!
    Blog: http://pattimilazzo.blogspot.com/
  • Becky Williams: http://onescrappinmama.blogspot.com
  • Shanna Vineyard: http://artmadewithheart.blogspot.com
  • Frances Sylvia: http://www.francessylvia.blogspot.com
  • ... és még folytathatnám a sort a BoBunny dizájnercsapatának tagjaival. Ugye milyen lenyűgöző névsor?
Bízom benne, hogy ezzel az újítással többeteket tudunk ezután inspirálni, vásárláskor pedig, biztos vagyok benne, hogy könnyebb lesz kiválasztani, melyik áll közelebb a szívetekhez!

Azzal fejezem be, hogy érdemes benézni akár most hozzánk két okból is:
  • 2011 szeptember 5-30 között minden, a webáruházunkban kapható, iskolához kapcsolódó scrapbook cuccot 10%-os kedvezménnyel árusítunk.
  • 2011. szeptember 7-17. között a Yabo termékek nagy része 20-30%-os kedvezménnyel kapható áruházunkban! 
  • Akciós termékeink megtekintéséhez kattints ide...
Jó nézegetést és inspirálódást kívánok!


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

Nincsenek megjegyzések:

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink