2011. október 27., csütörtök

Hű de klassz: Kézzel varrott , kontúros címfelirat

Kedves Olvasónk!

Íme egy klassz ötlet, hogyan használhatjuk meglévő betűmatricáinkat sablonként, címbetűk kontúrjának kiszúrásához, kézzel varrott címfelirat készítéséhez! A cikket a Scrapbook Trends magazin Create: című blogján találtuk, szerzője Wendy Sue Anderson.



Wendy a következő tippeket adja a varrott kontúrral készült címfelirat elkészítéséhez: Helyezzük el a chipboard vagy öntapadós címbetűket a végleges helyzetükben a kartonon (ha matricákat használunk, ügyeljünk arra, hogy ne nyomjuk rá erősen!), és egy tű, vagy ár segítségével lyukasszuk körbe a betűket, majd távolítsuk el azokat a kartonról. Ezután pamut hímzőfonál és egy tű segítségével varrjuk körbe száröltéssel a betűket (Wendy még azt a tanácsot is adja, hogy tegyünk be egy jó filmet vagy egy zenét, miközben varrunk!). Kész is van! Ugye milyen egyszerű, de nagyon klassz ötlet?

A Scrapbook.hu Facebook oldalával feliratkoztunk jó néhány külföldi scrapbook újság, szakmai honlap és általunk csodált alkotó állapotfrissítésére. Ezt kihasználva, szeretnénk megosztani veletek itt a Scrapbookozz velünk blogon rendszertelen-rendszerességgel a talált scrapbookötletek, technikai újítások közül néhányat.

Ezzel a célunk egyrészt, hogy minél többen szerezzetek ezekről tudomást, ha esetleg elkerülte volna a figyelmeteket a Facebook gyorsan tovagördülő hírfolyamában egy-egy ilyen bejegyzés, továbbá az angolul nem tudók számára egy rövid fordítással szeretnék szolgálni a technikák könnyebb megismerése érdekében.

Reméljük, örömötökre szolgálnak majd ezek a bejegyzések Számodra a jövőben.
Még egy fontos a végére! Ha Facebookon vagy, ugye lájkoltál már bennünket?
Még nem? Tedd meg most! Kattints ide--->

Szeretettel üdvözöllek!
Budaházi Brigitta/Gigi


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

Nincsenek megjegyzések:

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink