2008. július 16., szerda

Kreatív próbatétel: 2008. június - Indul a szavazás!

Kedves Olvasóink!

Ez a hónap még izgalmasabb volt, mint az előző! A hónap témája (Szemünk fénye, a gyermek) és a választott idézet kihozta belőlünk kreatív énünket! Naponta érkeztek a szebbnél szebb munkák a Scrapbookozz velünk 2008. júniusi számában meghirdetett Kreatív Próbatételére.

Ámultunk és bámultunk a lelkes részvételeken a kedves, vidám, mókás, és valóban huncut oldalakon! Mennyire kedves összeállítások születtek, és milyen magas színvonalúak! Ezúttal közel kétszer annyi pályamű érkezett, mint az elmúlt hónapban!

A szerkesztőségnek egyáltalán nem volt könnyű dolga a döntésben - és ezt nem közhelyként mondjuk. Nagy tanakodás után meghoztuk a nehéz döntést. Kiválasztottunk azt az 5 oldalt, amely tovább jutott a kihívásban.

Szavazzuk hát meg, kié legyen a meghirdetett nyeremény! A kihívásban továbbjutók tehát a következők:

Azok a lányokWith ChickensHordóMánákuljÖrdögökNéhány perc múlva kezdődik a szavazás! Kérünk Benneteket, adjátok le szavazatotokat, kié legyen a Scrapbookozz velünk 2008. júniusi kihívásának nyereménye! A szavazás ma

2008. július 16. délelőtt 10:30-tól 2008. július 20. 20:00 óráig tart.


Érkezett hozzánk több jó javaslat, ezek egyike eredményeképpen csak az alkotás címét jelenítjük meg a szavazáskor, az alkotóét nem. A nyertest e-mailben értesítjük, nevét és munkáját a kiírtaknak megfelelően itt a blogon is közzétesszük, és bekerül a legújabb lapszámunkba, aminek várható megjelenési ideje:

2008. július 23. szerda


Még egy dolog! Az olvasói galériát 2008. július 20-án bővítjük ki, ahol megtekinthetőek lesznek nemcsak az eddig beküldött pályaművek, hanem az ehavi kihívás 43 (!) új pályázata is! Tehát, látogassatok vissza néhány napon belül, hogy egyben láthassátok az összes oldalt.

Még egyszer nagyon köszönjük a munkáitokat!
Baráti üdvözlettel:
Gigi, Betsie és Feri
Ui: A versennyel vagy bármivel kapcsolatban várjuk visszajelzéseiteket itt a blogon! :)


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

3 megjegyzés:

pavelancsika írta...

43?? Az igen! Gratulálok. És természetesen kíváncsian várom , hogy megnézhessem mindet egyben. :)

ivi írta...

Nagyon-nagyon jók ezek az oldalak! Nekem is nehéz a választás!

Kolibri írta...

Nehéz volt! De megszültem!! Szavaztam!:)
Szuper oldalak!! Külön örülök egy különleges alkotó újbóli felbukkanásának!!! ;)

Frissítés kérése

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink