2008. július 10., csütörtök

Ma indult az újság honlapja

Kedves Olvasóink!

Szeretnénk egy újabb meglepetéssel szolgálni: a mai nappal indul a scrapbookozzvelunk.hu, e-magazinunk saját honlapja.

Számos funkció könnyíti meg így a jövőben az újság tartalmában való eligazodást:


A legbüszkébbek Olvasóink munkáira vagyunk, amelyek hónapról-hónapra érkeznek hozzánk a Kreatív próbatétel felhívásokra.
A magazinban megjelent cikkek rövid részletét a Megjelent cikkeink rész tartalmazza. Ezen túlmenően lehetőség nyílik a cikkek Rovatok szerinti áttekintésre is.
Az újságban megjelent alkotások egy helyen, nagyobb méretben láthatóak, a Letöltések menüpontban pedig egy helyről pótolhatók a Scrapbookozz velünk még hiányzó számai. ;)
A Kreatív próbatételek aktuális részleteit most már még áttekinthetőbb formában olvashatja mindenki, aki menet közben szeretne bekapcsolódni a kihívásba és akinek még ezután is kérdése lenne, a Gyakran Ismételt Kérdések válaszaiban igyekszünk segítségére lenni.
Végül, aki szívesen megsimerkedne a szerkesztőséggel és még nem olvasta az újság 2008. júniusi számát, az kattintson a Bemutatkozunk részre.



Kedves Olvasóink, szívből kívánjuk, teljen öröme mindenkinek a Scrapbookozz velünk vadiúj honlapjában! Várjuk a visszajelzéseket és szívesen vesszük a jó ötleteket is! :)

Baráti üdvözlettel nyújtja át:
Gigi, Betsie és Feri


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

2 megjegyzés:

krisssz írta...

Óriási gratula! Szuper az oldal:)

Mariann írta...

Nagyon jó, sokkal áttekinhetőbb az oldal! gratulálok!

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink