2008. július 20., vasárnap

Lezárult a szavazás

Kedves Olvasóink!

Ma este 8 órakor lezárult a szavazás. Köszönjük a 325 szavazatot, amely ez alatt a négy nap alatt befutott hozzánk! Aki végigkövette a szavazás alakulását együtt izgulhatott a két esélyessel, mert végig fej-fej mellett haladtak.

A szavazatok alapján a júniusi Scrapbookozz velünk kreatív próbatétel győztese az "Azok a lányok" c. oldal készítője: Atyus! A nyertes munkát, ahogy ígértük következő számunkban is közzétesszük. Készítőjének ezúton is és e-mailben is gratulálunk, nyereményét postán küldjük el számára.

Ma van az a nap, amikor kibővítjük a múlt havi pályázatra beküldött scrapbook oldalakkal is az Olvasói galériát. Gyere és nézd végig alaposan! Dőlj hátra, helyezkedj el kényelmesen, mert 43 új oldallal gazdagodtunk! :)

Végül, ezúton emlékeztetünk minden Kedves Olvasót, bár már említettük, 2008. július 23-án újabb cikkekkel, tippekkel, trükkökkel, lépésről-lépésre bemutatott oldalakkal, letölthető freebiek-kel, és egy meglepetésvendéggel hamarosan megjelenik a Scrapbookozz velünk legújabb száma!Ha már Te is várod az új e-magazint, várunk vissza szerdán, hogy (előre láthatóan a késő esti órákban) letölthesd saját példányodat!

Baráti üdvözlettel:
Gigi, Betsie és Feri


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

Nincsenek megjegyzések:

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink