Blinkie


Facebook

Scrapbook.hu on Facebook

2008. október 29., szerda

Játszol velünk?

Kedves Olvasónk!

A Scrapbookozz velünk szerkesztői csapata szeretné, ha az E-magazin megbízhatóan és hatékonyan tudná elősegíteni, hogy az albumkészítés szenvedélye elterjedhessen nálunk is.

Szeretnénk hónapról-hónapra egy olyan profi e-magazint átadni Számodra.

Ahhoz, hogy ténylegesen a MEGFELELŐ segítséget adhassuk Neked, szükségünk van a segítségedre. Tudni szeretnénk, mitől lesz számodra hasznos a Scrapbookozz Velünk, miben lehetnénk a segítségedre, mire vágysz, mire vagy kíváncsi, mi az, ami lázba hoz?

Egy játékra hívunk fel, kérünk, játssz velünk! Mondd el a Te ötletedet is, és mi azon fogunk dolgozni, hogy kívánságodat viszontláthasd majd a hasábjainkon! Oszd meg velünk gondolataidat!

Válaszolj egy hozzászólásban 2008. november 5. 24:00 óráig az alábbi kérdésre és légy az, aki megnyeri az alábbi ajándékcsomagot!

  • Milyen témákról olvasnál szívesen a scrapbook kapcsán?
Azért találtuk ki ezt a játékot, hogy megtudjuk, miben lehetünk a jövőben segítségedre.

Ahhoz, hogy megoszd velünk a gondolataidat, nem szükséges beregisztrálnod! Név nélküli, jeligés hozzászólásokat, is szívesen fogadunk! Csupán Neked kell tudnod melyik volt a Te hozzászólásod, ha esetleg Te nyersz!

Azok a hozzászólások vesznek részt a sorsolásban, amelyek válaszolnak a fenti kérdésre. A sorsolást a List Randomizer internetes eszközzel fogjuk elvégezni. Minden bejegyzés kap egy sorszámot. Amelyiket a szoftver első helyre hozza, annak beküldője nyeri a nyereményt. A sorsolás eredményét 2008. november 6-án tesszük közzé, a sorsolásról szóló beszámolóval együtt.

Várjuk a véleményedet. Mert számítasz nekünk.
Barátsággal üdvözlünk:
Gigi, Betsie és Feri

A nyeremény pedig a következő:


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

22 megjegyzés:

Christine írta...

Sziasztok, gondoltam megtöröm a csendet, és megírom az első gondolatot az újsággal, illetve az oldalatokkal kapcsolatban. Szerintem a többiek is csak arra várnak, hogy valaki megkezdje a gondolatmenetet:)

Először is meg kell, hogy mondjam, hogy imádom az oldalatokat. Bár egyelőre még más kreatív műfajban jeleskedem, már kacsintgatok a scrapbookozás terén is. Még nem készítettem egy oldalt sem, de az Elsőt a mostani hétvégére terveztem be. Mióta rátaláltam az oldalatokra, minden kütyümütyüt elmentek, elteszek, kivágok, gyűjtök, még a papírlyukasztóból kiszedett golyócskákat is:) Csak így tovább, hajrá!!!

És hogy mi érdekelne, miről olvasnék szívesen az oldalaitokon? Nekem még a képkészítés (fotózás) ill. képfeldolgozás hiányzik. Persze mindenkinek a fényképezőgépétől függ, milyen képeket készít, de személy szerint örülnék, ha arról is olvashatnék, mit csináljunk, ha túl sok a fény, mire élesítsünk, illetve milyen trükkökkel lehet "kicsinosítani" a képeket egyes képszerkesztő programokban.

Sok sikert Nektek továbbra is!!!
Krisztina

Andi írta...

Sziasztok!
Az en remekmuveim egyenlore varatnak magukra ;)megis szeretnem megosztani Veletek, hogy szamomra mi a leginspiralobb.
Mindig is szerettem nezegetni a magazinokban azokat a rovatokat - barmilyen temaban - amelyek lepesrol lepesre, kepekkel illusztralva bemutatjak, hogy pl. egy albumot, egy kepeslapot, karacsonyi diszt stb. hogyan kell elkesziteni. Ez konnyebbe teszi a munkat azok szamara, akik meg jaratlanok vagy kezdok ezen a teruleten.

Egyebkent szemely szerint az utazasos temat talalom a legerdekesebbnek, imadom a fotoalbumokat, utleirasokat es beszamolokat nezegetni, olvasgatni.
Igen, igen, rengeteg a fotom... dolgozom az elso scrapbookos muvemen :) de a fontolva haladas hive vagyok ;)
Egyetertek Krisztinaval a fotozasi technikakrol en is szivesen hallanek.
Amugy nagyon tetszik az ujsag, professzionalis!
Sok sikert kivanok Mindnyajatoknak!
(Elnezest az ekezetek hianyaert, az irodaban angol billentyuzetem van)

Linsey írta...

Sziasztok!

Legjobban az új/különleges technikák érdekelnek, mind digitális, mind hagyományos formában. Eddig is sok újat tanultam már. :)
Sok-sok ilyen cikket szeretnék még.

Timcso írta...

Csatlakozom Linsey-hez, valamint engem nagyon érdekelne sk.kiegészítők készítése. Az újságot nagyon jó ötletnek tartom kezdetektől fogva és még nem csalódtam egyik számban sem!!Sok sikert a továbbiakban is!

anianyu írta...

Én még nagyon kezdő vagyok, főleg a digitális SB-ben, ezért szívesen olvasnék arról, mit hogyan kell csinálni a Photoshoppal, mert ötleteim vannak, de a megvalósítással még hadilábon állok.

Az újság egyébként nekem is nagyon tetszik, gratulálok!!!

kisvirág írta...

Én is az sk kiegészítők készítése iránt érdeklődnék. Mellékletnek esetleg sablonok, meg továbbra is a wordartok.
A gratulálókhoz is csatlakozom, szeretem amit csináltok. Köszönet érte!

eralilla írta...

Sziasztok!

Kezdő (vagy csak kontárkodó?) scrapbookosként nekem is nagyon tetszik az újság. Szép, érdekes és hasznos volt már eddig is.
Személy szerint a digitális formával próbálkozom, ezért engem leginkább ebben a témában íródó cikkek érdekelnek. Szívesen olvasanék a képek méretezéséről (ha elő akarom hívatni milyen mérethez milyen méretű albumot készítsek), s arról is, hogy hogyan készíthetek saját magam elemeket (scanner nélkül), s a maszkok készítése, használata is érdekel. Meg igazából minden.

Szóval további jó munkát, s köszönet érte.

eralilla

szrjudit írta...

Sziasztok!
Én is nagyon szeretem a lapotokat. Szívesen olvasnék ajándékötletekről, dekorációkról (pl. gyerekszoba), minialbumokról, Photoshop leckékről, saját készítésű hagyományos kiegészítőkről. Nekem is nagyon tetszenek a lépésről-lépésre bemutatott leckéitek is, kezdőként ezek óriási segítséget jelentenek számomra. És elméletet is szívesen olvasok, mitől lesz arányos egy oldal, hogy bánjunk a színekkel, milyen stílusokba sorolhatok az alkotások, melyek ezek fő jellegzetességei, mitől jó, stb.
Köszönöm az eddigi munkátokat és kiváncsian várom a folytatást is!
Szeretettel: Judit

N.Zsuzsi írta...

Ami számomra színesebbé tenné: a klf. más technikák beépítése a sb-ba. Mint a varrás, FIMO, gombok, dekupázspapír, szegecsek, filcek -minden, ami nem papír, vagy legalábbis nem elsősorban sb-hoz találták ki.

pavelancsika írta...

Sziasztok!
Én mindent nagyon szeretek az újságban. Bár még nem készítek hagyományos oldalakat, de szeretem azokat a cikkeket is, mert elraktározom és, ha alkalmam lesz alkotni majd előkapom. :)
Külön szeretem a szinekkel foglalkozó részt.
Én szívesen olvasnék arról, hogy hogyan készíthetünk digiben saját elemeket vagy hátteret.
Ancsi

Tinci írta...

Nagyon szeretem az újságot, mindig lelkesen várom az új megjelenést.Szép sorban végigolvasom az egészet. Bár engem még csak a digi rész érdekel, de sosem lehet tudni, mikor kapok ihletet a hagyományoshoz. Csak így tovább!!
A fotós leckék nekem is hiányoznak, és én is szívesen olvasnék arról,hogyan lehet sk készíteni digi hozzávalókat.
Ha lehetne Gimp-pel is foglalkozhatnátok...
Ajándék ötletek mindig jól jönnek, főleg azok, amiket a gyerekekkel együtt lehet megvalósítani.
Köszi előre is!

M. írta...

Sziasztok!
Hagyományos SB témában a kiegészítők elkészítéséről olvasnék szivesen. Elsősorban olcsó, házi módszerekről. Pl. Betűk, virágok, keretek...
Biztos nagyon sokminden létezik hagyományos és digitális SB-ben is, amiről nem is tudok, úgyhogy mindent írjatok le, amit Ti tudtok!
:-)
Moncsi

Zsukkata írta...

Sziasztok!
Én egyelőre még csak a digitális sb-t próbálgatom, és több előttem szólóhoz csatlakozva szívesen olvasnék PS tippeket, trükköket, hogyan tudunk egy fényképből valami különlegeset gyártani, illetve nagyon érdekelne, hogy hogyan készülnek a saját hátterek, kiegészítők.
Az újság meg szerintem is szuper, nem gondolkoztok esetleg a nyomtatott változatban? Olyan jó lenne minden hónapban az újságárusnál sorbanállni érte, aztán a kanapén ülve olvasgatni :-) Persze tudom, hogy kinyomtathatom, de az azért mégsem olyan. Szóval ha egyszer ilyesmire adjátok a fejeteket, már van egy előfizetőtök :-)

Izabella Szabó írta...

Sziasztok!

Enegem legjobban az új és különleges technikák érdekelnek,valamint az aktuális "trendek".
Nagyon örülnék,ha az egyik számban foglalkoznátok receptlapok,receptkártyák,receptalbumok készítésével.Adhatnátok ötleteket,tipekket,hogy hogyan tároljuk a sb. cuccokat.
Bízok benne,hogy kitartásotok és lelkesedésetek mindvégig elkísér benneteket munkátok során.

További sok sikert kívánok!

Bea írta...

Sziasztok!
Én is szeretem a lapotokat, sokszor jóval azután jutok el odáig, hogy elolvassam, miután kiadjátok... de mindig pótolom előbb-utóbb.
Hagyományosban a domborításról, bársonyporról és ilyesmikről olvasnék szívesen.
Digiben pedig a maszkok használatáról, illetve különleges effektekről, öregítésről.
Köszönöm: Beandy

Szilvii írta...

Sziasztok!
Én is lelkes olvasója vagyok a magazinotoknak, nagyon hasznosak a cikkek. Különösen szeretem az inspiráló oldalaitokat. Engem is érdekelnének írások arról, hogy mi történik pl. a "nemzetközi scrapbook világban", és persze kiegészítők saját kezűleg való elkészítéséről is szívesen olvasnék. Köszönöm: Szilvi

Merika írta...

Sziasztok! Én szerintem is az lenne jó ha olyan cikkeket írnátok, amivel mind a hagyományos ,mind a digi oldalt készítők részére hasznos lenne. Arra gondolok, hogy színharmónia, stílus, összeillő kiegészítők, papírok, példa arra hogy mitől lesz egy oldal esetleg giccses.
Mit ne csináljunk az alkotás hevében!
Könnyen átlendül az ember, ha elkezd nagyon dolgozni.Ezeket képpel illusztrálva, leírva.
Nagyon szeretem a cikkeiteket és szívesen olvasnék olyanokról akik már régebben csinálják , itthon vagy külföldön. Itt már külön választva a hagyományos és digi készítőket.
Köszönöm hogy elmondhattam, remélem tudtam ötletet adni.
További jó munkát, sok sikert!

Névtelen írta...

Minden hónapban nagyon várom már a következő szám megjelenését. Eddig minden írásotokat nagyon hasznosnak találtam. Bár elsősorban a hagyományos technika érdekel. Szívesen olvasnék további cikkeket a zsugorkáról,ahogy ezt előző számotokban már beharangoztátok. Olvasva sokkal egyszerűbbnek tűnt, mint utólag gyakorlatban. :) Érdekel a hődomborítás, saját kiegészítők készítése, külföldi trendek. Hibrid scrapbooking, hogyan ötvözhetjük a digitális és hagyományos technikát. Fényképek megbolondítása: hogyan készíthetünk olyan csodálatos fényképeket, mint amilyet Gigi te is készítettél legutóbbi köralbumodban édesanyád szülinapjára.
További sok sikert kívánok!
Noé

ScrapMona írta...

Sziasztok
Én kisgyermekes anyukaként elsősorban sb. babanapló készítésről, a babás és kisgyermekes oldalakról olvasnék szívesen, ill. a fotók öregítéséről, koptatásról, a vintage stilusú oldalak elkészítéséről. A vesszőparipám a sk. háttérpapírok, és egyéb sk. kiegészítők. Kíváncsi vagyok minden technikára ami egyszerű és péztárca kímélő. Most év vége felé közeledve nem tudom beleférne-e a magazinba az sk. naptárkészítés, ill. határidőnapló és egyéb irodai kiegészítők sk. elkészítése vagy a megvásárolt dolgok sb-os átalakítására, felöltöztetésére alkalmas praktikák leírása.
A magazint nagyon hasznosnak találom és azt szeretem benne a legjobban, hogy lépésről-lépésre bemutatjátok az alapfogásokat, ötleteket és technikákat. Én nagyon sokat tanultam Tőletek.
További sok sikert kívánok!!!
Köszönöm: Mónika

Niki_ írta...

Sziasztok! Engem elsősorban a hagyományos srapbook érdekel, így szívesen olvasnék saját készítésű kiegészítőkről és háttérpapírokról, mert szerintem ezek még egyedibbé teszik a kész műveket!

Névtelen írta...

Sziasztok!
Engem a digitális sb érdekel legjobban, naptárt szeretnék készíteni. A lépésről lépésre leírt útmutatókat nagyon hasznosnak tartom, nagy segítség ez a kezdőknek. Érthető GIMP-alapoknak is örülnék, aztán kisgyerekes -vidám színű- freebieknek, egy-egy rossznak/giccsesnek ítélt oldal kielemzéséből pedig sokat tanulhatnánk! A sok gyönyörűség mellett jó lenne látni, hogy mi az amit NEM SZABAD!!
Sziasztok!
Nelli

Névtelen írta...

Sziasztok :)
Bár én még nem készítettem sb-t, de már ezzel az újsággal teljesen megfertőztetek. Már lelkesen gyűjtöm a készleteket, ötleteket, szóval mindent! :))
Sokminden érdekelne, pl.:
- fotókkal való mesterkedés (hogyan lehet a négy sarkát homályosítani, öregíteni, stb...)
- hogyan tudok magam digitális kiegészítőket készíteni
- érdekelnek a különböző mini albumok készítése, mint pl. betűalbum, vagy/és ami a legjobban érdekelne az a Starbook készítése. A öszervarrására nem tudok rájönni. Mutassátok meg, lécci! :)))
- érdekelne több stílusú oldal elészítésének bemutatása lépésről lépésre...a vintage és minimal stílus is egyaránt....
és még sorolhatnám.... :)))

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink