Blinkie


Facebook

Scrapbook.hu on Facebook

2008. október 30., csütörtök

Noszogatásképpen

Kedves Olvasónk!

Tegnap meghirdettünk egy játékot, amin Te is részt vehetsz, ha van kedved. Egy nyereményt ajánlottunk fel annak, aki előző bejegyzésünkhöz egy kommentárban leírja, mit szeretne látni a Scrapbookozz velünk hasábjain.

Átfogalmaztuk picit a dolgot és egyszerűsítettünk a játékon.
Csupán egy kérdést tettünk fel.

Már úgy furdal bennünket a kíváncsisáááág!
Itt a lehetőség! Írj egy rövid kívánságlistát felénk az előző bejegyzés kommentárjába a megadott határidőig és nyerj egy kupac scrapbook hozzávalót!

Úgy szeretnénk még jobban csinálni, hogy hasznodra váljunk. Segítesz nekünk? :)

Várjuk az ötleteidet!
Barátsággal üdvözlünk:
Gigi, Betsie és Feri


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sziasztok!
Nem régen találtam rá a honlapotokra (nem magamtól, a Tesóm hívta fel Rátok a figyelmemet!), így még nem tanulmányoztam át az összes e-magazint (de letöltöttem mindet, és ezt a lehetőséget ezúton is köszönöm szépen!, de amit olvastam már, az nagyon tetszik!!! Én a hagyományos technikát választottam, de még csak gyűjtögetek, ötletet, anyagokat, stb. Ezért minden érdekel! :-) Örülnék ha ötleteket adnátok könnyen, olcsón, saját kezűleg elkészíthető díszítő elemekre, és szívesen olvasnék "lépésről lépésre" bemutatót egy-egy album összeállításáról.
Gratulálok a színvonalas honlaphoz! További jó munkát, sok sikert kívánok!
Tavasz68

Névtelen írta...

Sziasztok!
Én is kezdő vagyok még, és egyelőre csak olvasom a blogokat és keresem az utat, hogy hogyan is kellene elindulni, azaz érdekel, hogy mások hogyan tették meg az első lépéseket. Jó látni egy-egy első alkotást és aztán egyet 1-2 évvel későbbről. ( Sokszor döbbenetes a változás!) Szóval érdekel az indulás, aztán a képszerkesztők - itt a GIMP-re gondolok.
Nagyon szeretnék pl. naptárt készíteni, de sablont még nem találtam hozzá. Érdekel, hogy milyen papírra, milyen nyomtatóval nyomtattok, és maga a fotózás is érdekel, mert gyönyörű fotókkal dolgoztok. Hát ennyi. Sok sikert kívánok! Borabora

pavelancsika írta...

Na én már megint félóránként kukucskálok :D Korai még?

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink