2009. szeptember 24., csütörtök

Hétfőn megnyílt a megújult webáruház! Hűha!

Kedves Olvasóink!

Első sorainkban hadd köszönjük meg a nagy érdeklődést és a közös visszaszámlálást a hétfői nyitást megelőző utolsó percekben! A szolgáltatónk statisztikája szerint többszázan számoltunk együtt vissza a megújult scrapbook webáruház megnyitásakor! Micsoda klassz dolog, hogy ennyien velünk örültetek! Bízunk benne, hogy senki sem csalódott abban, amit látott? ;)

Bár már egy-két nappal ezelőtt bemutattuk, milyen átszervezéseket hajtottunk végre a Scrapbook.hu webáruházában, mutattunk közelebbről is csodaszép, American Crafts díszítőelemeket (siessetek megvenni, nehogy elvigyék előletek!), és írtunk a megújult szállítási feltételekről is, mégis, hadd meséljek még egy kicsit a csodaszépen megújult webáruházunkról!

  • Mindenekelőtt a kínálatról: ahogy korábban is írtuk, a készletet folyamatosan bővítjük a felénk jelzett igények és a vásárlói érdeklődésnek megfelelően. Jelenleg, a külföldi beszállítóink és a Rayher termékeiből válogattunk, jövő hónapban a Hobbyművész és a Krea-tipp termékeit is megjelennek áruházunk kínálatában. Webáruházunkban jelenleg mindent meg lehet találni ahhoz, hogy belekezdhessünk az albumkészítésbe.

  • Új részlegeinken, ahogy már említettünk megtaláhatóak az alapeszközök scrapbookinghoz és bélyegzéshez, háttérkartonok és kiegészítőelemek nagy választékban.
  • Az albumok sorát tovább bővítjük az ősz folyamán, most olyan méretűekkel kezdtük, amelyek, méreténél fogva a kezdők számára is sikerélményt hozhatnak. Ezek az American Crafts minialbumok 20 scrapbook alkotást is magukba tudnak zárni. Nekünk az tetszett meg bennük, hogy annyira kis helyes mintázatuk van, akár fiús, akár lányos oldalakat szeretnénk beletenni. A másik ami miatt beleszerettünk az volt, hogy apránként előhívatva, kinyomtatva, akár legszebb digialkotásaink is elhelyezhetőek bennük.

  • Újdonságnak számíthat, hogy az albumkészleteket és a papírkollekciókat nem szétszedve, elemenként árusítjuk, hanem bontatlan készletekben. Visszajelzés érkezett hozzánk, hogy mondjuk el, miért döntöttünk így? Nos, erre három jó indokunk is van.


  1. Az első ok a kényelem. Számunkra mindig az jelenti a legnagyobb feladatot, mielőtt egy oldalba belekezdünk, hogy megtaláljuk az egymással harmonizáló háttérpapírokat és kiegészítőelemeket. Ha kéznél van viszont egy ilyen készlet, mindig könnyebben és gyorsabban megy, hiszen a dizájnerek és a gyártók megkönnyítik és meggyorsítják számunkra a válogatás hosszú folyamatát - nekünk már csak az alkotással járó szárnyalással kell törődnünk! Így tehát akár kezdő, akár gyakorlott scrapbookosok vagyunk, jól jöhet egy-egy ilyen készlet a kincsestárban.
  2. A második ok, hogy miért választottunk készleteket, az a gazdaságosságuk. A 122 vagy akár 160 darabból álló készletek ugyanis jóval kedvezőbb áron tartalmazzák a papírokat és kiegészítőket, annál, ha különálló részenként szeretnénk megszerezni őket.
  3. A harmadik ok pedig szintén a kényelem: ha egységes minialbumot, vagy egy témáról szóló albumoldalakat szeretnénk készíteni, egy ilyen készlet megvásárlása a legideálisabb, mert minden benne van, és változatos elemeket tartalmaz.
Az én mostani legnagyobb kedvencem a Making Memories Passport albumkészlete és a hozzá tartozó miltonkapcsok, amelyek valódi, vitorlavászon-szerű anyaggal vannak borítva. Az album külseje ugyanígy. Hát, az valami csodálatosan szép. A textúrája egy az egyben a tengerpartot idézi. A legjobb benne, hogy kapható hozzá kiegészítő papírkészlet is. Nyári, életreszóló utazásunk megörökítésének ideális házikójává válhat.


  • Többen kérdeztétek a fórumon, hogyan lehet a scrapbook alkotásokat falra akasztani, mert nem kapható képkeret a 12x12 inch-es (30,5x30,5 cm) méretű oldalakhoz. Tárolással foglalkozó részlegünkön, ahol hamarosan scrapbook kincsek tárolására is alkalmas eszközök is kaphatóak lesznek, már most megvásárolható egy kifejezetten albumkészítőknek ajánlott képkeret, méghozzá pont az ideális méretben! Én nagyon örültem, mikor megláttam! Natúr fa, tehát festeni, lakkozni, vagy bevonni is bátran lehet!

Jó böngészést a megújult scrapbook webáruházban!

Szép estét, jó scrapbookozást kívánok
a szerkesztőség és a Kreatív Csapat minden tagja nevében:
Budaházi Brigitta, Gigi


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

Nincsenek megjegyzések:

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink