2009. szeptember 27., vasárnap

Indul az ingyenes Scrapbook Klub!



Kedves Olvasóink!

Egy fantasztikus hírrel érkeztünk! Jövő szombattól, azaz 2009. október 3-tól új fejezet indul a hazai scrapbookozás történetében! A Scrapbook.hu szervezésében elindul a havonta rendszeresen megrendezésre kerülő, ingyenes scrapbook klub Budapesten, a belvárosban.

Mindenkit szeretettel várunk:
  • érdeklődőket
  • a technikával ismerkedőket
  • akár kezdő vagy megszállott scrapbookos, jöhet bárki!
Az első ingyenes klubnapot 2009. október 3-án 10:30-15:30 között tartjuk. Folyamatosan be lehet kapcsolódni, ha csak egy órád van, akkor is ugorj be hozzánk! Hozd el a hozzávalóidat, és alkossunk együtt! Alapvető eszközöket ingyenesen biztosítunk számodra.

Nincs időd, vagy nem szeretsz mások előtt alkotni? Akkor csak hozd el a munkáidat, vagy gyere el és nézegesd meg másét! Csodákat láthatsz majd, az biztos!

Ha van kedved, a webáruházunk kínálatát is végignézegetheted, kézbe veheted, hogy megbizonyosodhass róla, a legjobb alapanyagokkal szolgálunk. A klubnapon vásárlási lehetőséget is biztosítunk.

De nem is árulom el az összes vonzó dolgot! Új menüpontot kapott ez a szuper esemény! Olvasd el!


Látogass el Te is a Scrapbook klub menüpontba és ismerkedj meg a részletekkel!
Szeretettel várunk!
Gigi és Betsie

Ui: ha most nem tudsz eljönni, de legközelebb szívesen eljönnél, iratkozz fel a klub hírlevelére (szintén a fenti oldalon teheted meg!).


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

Nincsenek megjegyzések:

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink