2009. szeptember 2., szerda

Szavazz! Most kinek adnád a nyereményt?

Kedves Olvasóink!

Ismét lezárult a Scrapbookozz velünk E-magazin szokásos próbatétele, így hát itt az idő, hogy szavazzunk! A döntés megint a Ti kezetekben van, mint eddig is. Ugyanúgy, mint az előző szavazásnál, most is mindenki egyetlen szavazatot adhat csak le. A szavazat leadásához a Scrapbook.hu Fórum/Galéria regisztrált tagjának kell lenned!*
A Kreatív Csapat tagjai ezúttal megint nem 5, hanem 6 alkotást juttattak tovább a 23 pályázatból, mert rengeteg szebbnél szebb alkotás érkezett. Nézzétek meg alaposan, és döntsetek: szívetek szerint melyik alkotás készítőjének adnátok a a nyereményt?

  • a 6.000,- Ft értékű, scrapbookozásról szóló, rengeteg képpel illusztrált, angol nyelvű könyvsorozatot, a Creating Keepsakes: Elments c. kiadványát
  • vagy a 2.000,- forintot érő digitális scrapbooktermékek megvásárlásának lehetőségét


Szavazni 2009. szeptember 2. 14:30-tól [B]2009. szeptember 6. 20:00 óráig[/B] lehet! Ezután hirdetjük majd ki a nyertest.

Íme, a 6 továbbjutó alkotás:

Legszebb nyári élményem


Mikroalbum


Any dream will do


Day by the Sea


Blue Collection


Summer


Várjuk szavazatodat, kattins ide, és szavazz most!

Ugye emlékszel még a szabályokra? Ahhoz, hogy szavazhass, a Scrapbook.hu Fórum/Galéria regisztrált felhasználójának kell lenned.* Egyetlen szavazatod van, és a verseny tisztasága érdekében, szavazatodat csak egyszer tudod leadni. Várunk Téged is, kattints a fenti linkre és dönts Te is - lehet, hogy pont a nyertest juttatod a nyereményéhez a szavazatoddal!

*Gyere, légy Te is tagunk! A regisztrálásról itt olvashatsz>>

A továbbjutóknak szeretettel gratulálunk! Izgalmas szavazást kívánunk!
Barátsággal üdvözöl Benneteket:
a Scrapbook.hu szerkesztői és Kreatív Csapata


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

Nincsenek megjegyzések:

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink